Onlineverf.nl

Dutch Wallcoverings Ruit standaard

Dutch Wallcoverings Ruit Standaard(25mtr) is de basis soort glasweefsel die vaak gebruikt wordt. Een mooie afwerking voor een super strak eindresultaat.

34,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Lengte

25 meter per rol

Breedte

1 meter

Dutch Wallcoverings Ruit Standaard

Dutch Wallcoverings Ruit Standaard (25mtr) is vliesbehang met een ruit patroon. Het wordt naadloos op een ‘behangklare’ muur geplakt en daarna gesausd. Dit glasvlies behang is enorm sterk en vangt kleine scheuren in stukwerk op. Last van grotere scheuren? Dan moeten de gaten eerst worden uitgestoken en opgevuld. Na het aanbrengen kan glasvezelbehang gesausd worden. Dit kan uiteraard in elke gewenste kleur.

Verkrijgbaar per volle rol

  • Zeer soepel verwerkbaar
  • Niet te vergelijken met bouwmarkt kwaliteit, veel strakker resultaat!
  • Bij voorkeur 2x oversauzen voor een egaal eindresultaat
  • Volle rol is 25 meter

Bestel Dutch Wallcoverings Ruit standaardsimpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Dutch Wallcoverings Ruit standaard altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.