Onlineverf.nl

Den Braven Acryl Clear WT

Den Braven Acryl Clear WT  (voorheen Silicryl) is een één-component plasto-elastische afdichtkit op basis van acrylaat dispersie. De kit is vorstgevoelig en na droging transparant van kleur. De kit heeft een uitstekend hechtvermogen op poreuze ondergronden en geschilderd hout. Het is toepasbaar op vochtige ondergronden en wordt gebruikt bij scheuren in muur, hout, beton en pleisterwerk, zowel binnen- en buitenshuis.

4,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

310 ml

Kleur

Transparant

Kwaliteit

Professioneel

Merk

Den Braven Acryl Clear WT

Den Braven Acryl Clear WT (voorheen Silicryl) is een één-component elastische afdichtkit op basis van acrylaat dispersie. Na droging is de kit transparant van kleur en laat het een mooie gladde laag achter die glashelder is. De kit heeft een uitstekend hechtvermogen op poreuze ondergronden en geschilderd hout. Deze Acryl Clear kit is toepasbaar op vochtige ondergronden. en is goed overschilderbaar. Den Braven Acryl Clear WT kan gebruikt worden voor scheuren in muur, hout, beton en pleisterwerk en is geschikt voor binnen- en buitenshuis gebruik.


Kenmerken

  • Glashelder (wit tijdens aanbrengen)
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven
  • Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden
  • Vrijwel reukloos
  • Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen
  • Niet corrosief t.o.v. metalen

Website fabrikant: Den Braven


Toepassing

Zwaluw Acryl Clear WT is speciaal ontwikkeld voor het binnenshuis afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.