Onlineverf.nl

Alabastine Verfreiniger

Ter voorbereiding op nieuw schilderwerk is Alabastine Verfreiniger een erg geschikt product. Deze verfreiniger is effectiever dan ammonia en heeft een betere ontvettende werking. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur doordat Alabastine er Oxygen Clean aan hebben toegevoegd.

Vanaf €1,85

inclusief btw
Dit product is op voorraad
100 ml500 ml1000 ml
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

100 ml, 500 ml, 1000 ml

Merk

Alabastine Verfreiniger

Alabastine Verfreiniger is jouw hulpje tijdens het schilderen. Ter voorbereiding op nieuw schilderwerk is Alabastine Verfreiniger een erg geschikt product. Deze verfreiniger is effectiever dan ammonia en heeft een betere ontvettende werking. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur doordat Alabastine er Oxygen Clean aan hebben toegevoegd. Dat zorgt voor een betere reiniging van het oppervlak.

Deze verfreiniger is erg geschikt voor het reinigen en ontvetten van de oud schilderwerk. Dit geldt ook voor latex en muur- en plafondverf. Het voordeel van deze verfreiniger is dat hij veel effectiever en daarnaast ook veiliger is dan ammonia. Ammonia is veel agressiever en heeft daarnaast een vervelende geur.

De Alabastine Verfreiniger zorgt voor een goed hechtende ondergrond als basis om te gaan schilderen. Als je de ondergrond niet zou ontvetten, dan krijg je gegarandeerd geen goede hechting. De verf zal dan altijd loslaten. Ongeacht of je nou dure of goedkope verf gebruikt.

Dit product is voorzien van actieve Ogygen Clean technologie, wat helpt bij het beschermen van het oppervlak en daarnaast het oppervlak grondig schoonmaakt. Deze verfreiniger van Alabastine is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het maakt dus niet uit of je watergedragen of terpentine gedragen verf gebruikt, alvorens je het oppervlak schoonmaakt met deze verfreiniger.


Kenmerken

  • Deze verfreiniger zorgt voor het reinigen en ontvetten van oud schilderwerk (incl. latex, muur- en plafondverf)
  • Effectiever en veiliger dan ammoniak
  • Zorgt voor een goed hechtende verfondergrond
  • Met actieve Ogygen Clean

Toepassingen

  • Alabastine Verfreiniger is een krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds, geschilderd hout, metaal en kunststoffen.
  • Dit product is geschikt voor binnen en buiten.

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen met een spons, borstel of een plantenspuit.
  2. Bij zeer vuile of vette ondergronden onverdund aanbrengen.
  3. Even laten inwerken en naspoelen met water.
  4. Opslag en gebruik niet beneden 5 °C

Kenmerkenblad: Verfreiniger
Website fabrikant: Alabastine

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.