Servicepunt - Rijssen

Verf kopen in Rijssen? In de winkel in Rijssen weten ze alles van verf en verfbenodigdheden. Ze helpen en adviseren óók graag bij het maken van een kleurenplan voor jouw huis of bedrijf. Maak een persoonlijke afspraak in de winkel, zodat ze je al het moois kunnen laten zien wat dit servicepunt te bieden heeft. 

Ga langs in Rijssen en maak van jouw huis je droomhuis! Veel grote merken zijn daar op voorraad zoals oa: Sigma Coatings, Sikkens en Wijzonol.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 08:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Sikkens verf in Rijssen

Onze winkel is Rijssen heeft vele bekende merken, waaronder ook Sikkens. Van dit merk vind je echte topproducten zoals de XD High Gloss en de BL Rezisto Satin. Voor iedere klus hebben wij de juiste verf. Alleen echte kwaliteit, gecombineerd met het beste advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verf weten we wat voor jou het beste product is. Naast Sikkens hebben wij ook tal van andere bekende merken zoals Sigma en Wijzonol. 

De beste verfwinkel van Rijssen en omgeving

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Heb je nog vragen over de verwerking van de verf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Rijssen zit centraal, vlak bij Nijverdal, Enter en Holten. De winkel is heel centraal gelegen en goed bereikbaar per fiets of auto. Kom eens gezellig langs in onze winkel en onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen.

Thuisin Rijssen