Onlineverf.nl

Verfshop

Verfshop voor goedkope online verf nodig? Dan ben je bij Onlineverf.nl aan het enige juiste adres. Doordat wij dagelijks veel bestellingen ontvangen, kunnen wij vrijwel alle verf van topmerken voor bijzonder lage prijzen inkopen. Maximale inkoopvoordeel noemen wij dat. Bijna alle soorten en merken verf hebben wij op voorraad. Jouw grote voordeel is dat wij de verf vrijwel altijd dezelfde of volgende werkdag aan je kunnen leveren aan huis. Dit scheelt weer een bezoek aan de verfspecialist of bouwmark. Ons ruime assortiment bestaat uit topmerken van onder meer Sikkens, Sigma, Painting the Past, Flexa, Farrow & Ball, Boonstoppel en Wijzonol. Alle merken verf inclusief alle benodigdheden zijn bij ons direct en eenvoudig te bestellen. Wacht dus niet langer en koop jouw verf en toebehoren bij Onlineverf.nl, jouw online verfshop.

verfshop

Jouw voordelen bij Online Verf

Verf kopen bij verfshop Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Onlineverf.nl is jouw professionele verfshop

Jouw schilderwerk pak je vakkundig aan met professionele verf. In onze online verfshop heb je verf van de beste merken. Ons verfassortiment bestaat onder meer uit Histor Alabastine, Avis en onze professionele huisselectie. Vraag het de professionele schilder, en ook hij of zij zal aangeven te kiezen voor de verf van deze merken. Dit doen ze vanwege de duurzaamheid, de enorme kleurkeuze en het gebruiksgemak. Wij bieden een ruim assortiment verf die wel 50% goedkoper is dan in de winkel. Je bestelt de verf simpel en snel online in onze shop. Ook bestel je online verf, gereedschappen en overige benodigdheden bij Onlineverf.nl. Heb je specifieke wensen? Of kun je een bepaald product niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Onlineverf.nl geven je graag een passend advies.

Ik koop mijn verf bij de verfshop

In onze online verfshop kun je terecht voor het mooiste assortiment verf van de meest professionele merken. Door de eigen rechtstreekse inkoop kunnen wij de kwaliteit hoog en de prijzen laag houden. Nergens anders krijg je verf en primers goedkoper. Wil je meer advies over de mogelijkheden? Dat kan! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en geven je graag een persoonlijk advies.

Bekijk alle professionele verf