Onlineverf.nl

Je wilt er de tijd voor nemen en kiest voor professionele kwaliteit

“Schilderen als een pro”

Werken met mooie producten voor een subliem eindresultaat.

Goedkoop is duurkoop wordt wel eens gezegd. Hier zit natuurlijk wel een kern van waarheid in. Feit blijft dat goed gereedschap en de juiste materialen zorgen voor het mooiste eindresultaat.

Schilderen als een vakman

Goed gereedschap werkt prettig en zorgt voor een beter resultaat. Als dit ergens voor geldt dan is het wel voor schilderen. Maar welke kwast kies je?  Een goede en juiste kwast werkt niet alleen sneller maar zorgt ook voor een beter resultaat. De kwaliteit van het haar en de grootte van de kwast bepalen de prijs. Maar wat is nu het juiste gereedschap. We geven hier een aantal voorbeelden van producten die onze eigen vakmannen  en vrouwen ook graag gebruiken.

Tip van de vakschilder:

Wanneer je een plafond gaat schilderen, zet de verf dan vol op met een progold ultra finish roller. Rol het uit en laat het dan met rust. Zo voorkom je baanvorming.

Advies nodig?

Chat nu met Mirre voor al je vragen!

Start de Live chat

Wij adviseren oa: 


We hebben een aantal producten voor je geselecteerd, maar er is bij ons nog veel meer keus. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan zijn wij er om je te helpen om voor jouw klus de beste materialen te adviseren. Dus chat, app, bel of mail. En mocht je ook gedurende je schilderklus met vragen zitten, aarzel dan niet om met ons in contact te treden.

Sigmapearl clean hebben we voor je geselecteerd, omdat deze muurverf ideaal is voor de keuken of een hal waar je geliefde huisdier weleens tegen de wand aanligt. Het is makkelijk te verwerken en na 4 weken af te nemen met een speciaal ontwikkelde spray.

De gele tape van 3m is een ware uitvinding en wij zweren erbij. Makkelijk op te brengen en te verwijderen. De lijnen zijn zeer scherp dus je krijgt mooie strakke randen.

Gebruik ook eens een tape met folie eraan,  ideaal voor bijvoorbeeld het sausen van een plafond, om de wand te beschermen. de lengte van de folie is 55cm.

Een goede kwast is belangrijk, de haren zijn vaak langer en hierdoor zal de verf beter vloeien. De haren zitten in een vermessingde bus, dit voorkomt roestvorming. Ook is de bus volledig in de lijm gezet dit voorkomt haarverlies.

De verven van boonstoppel zijn van hoge kwaliteit en worden veel toegepast in monumentale panden. De interieurlak is een niet vergelende binnenverf, heeft een snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht. Uitstekende vloei. Zeer elastisch.

Handige tips & tricks ontvangen?
Meld je aan en jij als “Schilderen als een pro” ontvangt ze direct in je mail!