Onlineverf.nl

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang  is deels decoratief, deels functioneel. In de meeste gevallen wordt het opgebracht om een gebarste en beschadigde muur te versterken. Door het fijne raamwerk van sterk glasvezel wort slecht en/of oud pleister- en stucwerk keurig tegen de muur gehouden. Zonder dat het uiteraard een kans krijgt om verder af te brokkelen. Daarnaast is het brandvertragend; glasvezel brandt namelijk niet of nauwelijks. Ook is hygiënisch; glasweefselbehang is immers gemaakt van glasvezels en deze zijn allergievrij. Het is geschikt voor op pleister- en stucwerk, gipsplaten, houten platen, beton en steenachtige ondergronden. Vooral in nieuwbouw woningen wordt het vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Uiteraard koop je het beste en mooiste glasweefselbehang bij Online Verf.

Jouw voordelen bij Online Verf

Glasweefselbehang kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Glasweefselbehang kopen bij Online Verf

Glasweefselbehang wordt vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk. Het voordeel van dit behang is namelijk dat het een mooie, egale uitstraling heeft. Het is een goede keuze wanneer je gaat voor strakke wanden. Glasvlies bestaat uit geweven glasvezeldraden, is erg stootvast, gemakkelijk te snijden en naadloos aan te brengen op de wand. Glasvlies behang is namelijk scheur overbruggend en kan daarmee oneffenheden en beschadigingen in de muur prima bedekken. De toplaag bestaat ook uit vinyl, met daaronder een laag geperste geweven glasvezeldraden. Deze opbouw zorgt ervoor dat het behang sterk is en dus jouw zwakke muur goed kan verstevigen. Daarnaast heeft behang geen lastig van krimp, blazen en ken het geen weektijd. Daarnaast is er bij het behangen geen behangtafel nodig. En mits het goed is aangebracht, kan het behang nadien weer eenvoudig verwijderd worden.

Ik koop glasweefselbehang bij de specialist

Wil je thuis ook genieten van een gladde muur? Kies dan voor glasweefselbehang bij Onlineverf.nl. Bij ons koop je dit tegen aantrekkelijke prijzen. En wil je meer advies over het behangmateriaal? Dat kan! Wij lopen voorop in de ontwikkelingen die er zijn binnen ons vakgebied en kunnen met de beste soorten en oplossingen leveren.

Bekijk alle Glasweefselbehang

Top 5 gekozen Glasweefselbehang