Onlineverf.nl

Beste verf? Beste budget verf!

Budget verf! Verf van de beste merken kopen tegen de beste prijzen? Onlineverf.nl heeft verf voor iedere portemonnee! Bestel direct! 

U vindt bij Onlineverf.nl een groot assortiment aan verf en aanverwante producten. Wij kunnen u altijd de scherpste prijzen bieden, maar wel de met de hoogste service! U wilt toch niet teveel betalen voor uw verf? Kijk dan snel op onze webshop en profiteer van de beste budget prijzen.

Onlineverf.nl is een snelgroeiende website en biedt haar budget verf aan tegen de scherpste prijzen!

Budgetverf

Budget verf bij Onlineverf.nl.

Budget prijzen, maar wel de beste service!

Onlineverf.nl levert budget verf aan zowel particulieren als de zakelijke markt verf en aanverwante artikelen. Onlineverf.nl biedt u altijd de beste prijs, zonder daarbij de service en kwaliteit uit het oog te verliezen. Bestellingen boven de 50,- worden gratis bij u thuisbezorgd. Besteld u voor 16.00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag bij u thuisbezorgd. En heeft u vragen rondom een product of bestelling? Dan kunt u tijdens kantoortijden altijd contact met ons opnemen. Onlineverf.nl streeft erna om de hoogste haalbare service te bieden aan haar klanten. We doen ons uiterste best om de webshop constant te verbeteren. Heeft u suggesties voor ons? Laat het ons dan weten!

De beste service tegen budget prijzen?

De medewerkers van Onlineverf.nl geven u graag gratis advies over uw schilderswerkzaamheden. Wij bieden u op onze website ook gratis werkschema zodat u gemakkelijk wegwijs wordt tijdens het schilderen. Klik hier voor de werkschema’s!

Ook kunt u ons altijd vrijblijvend mailen voor advies! U ontvangt dan binnen twee uur een professioneel advies van een van onze medewerkers.

N.B.: Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een chatfunctie waardoor u nog makkelijker om advies kunt vragen.

Direct contact voor de beste budget verf?

Wilt u contact met ons opnemen over een bestelling of een nader advies?
U kunt dan kijken bij meestgestelde vragen, mocht uw antwoord daar niet tussen staan,
dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar klantenservice@onlineverf.nl, u kunt ook hieronder
een bericht achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan naar: 0575 74 30 12

Locatie:
Onlineverf.nl
Zelhemseweg 21
7255PS Hengelo Gld.

Openingstijden:
Ma – vr:  08.30uur   –    17.30uur
Zat:          08.30uur   –    16.00uur