Alles in huis voor jouw schilderklus | voordelen online verf kopen | Onlineverf.nl

Alles in huis voor jouw schilderklus | voordelen online verf kopen

Je hebt een blik houtlak gekocht, want de kozijnen krijgen vandaag een nieuw kleurtje. Wanneer alles klaar staat kom je erachter dat je toch geen verfroller meer in de schuur had liggen. En eigenlijk was een afdekfolie ook handig geweest. DUS even naar de bouwmarkt en dan…

Hoe vaak stop jij?

Weer thuis begin je met schuren van het hout. Eigenlijk is het niet het juiste schuurpaper, maar ja moet dan maar. Dan ga je verder met ontvetten en vervolgens het afplakken van de plekjes die niet onder de verf moeten zitten. Maar jammer, er zit net niet meer genoeg tape op de rol. DUS even naar de bouwmarkt en dan…

Geen schilderende kabouters in huis?

Wie kent dit niet?! Altijd ontbreken plotseling net die kleine dingen waarvan je dacht: dat heb ik nog liggen. Heb je nou geen kabouters in huis die even de spulletjes voor jouw verfklus regelen zoals ontvetter, plamuur, schuurpapier, kwasten of grondverf? Dan kan je er beter zelf voor zorgen dat je zorgeloos aan je klus kan beginnen.

Must-have verfbenodigdheden

Begin met de vraag: welke schilderklus wil ik uitvoeren? Beitsen van een schutting? Of beton verven? Of een oude kast opknappen en een nieuwe kleur geven? Dan is het handig om te weten welke verfmaterialen je in huis moet hebben, los van de juiste hoeveelheid goede verf.

Zelf schilderen: stappenplannen en trucs

Kijk onder ‘Advies’ voor praktische tips en trucs van de echte vakschilder. Naast eenvoudige stappenplannen stellen wij je per klus de bijbehorende producten voor. Handig voor jouw ‘boodschappenlijst’. Per onderwerp delen wij graag alle tips rond veel gestelde vragen met jou, denk aan: hoe schilder je MDF?

Snel online alle materialen kopen voor je schilderklus

En wanneer je helemaal duidelijk hebt wat je wilt schilderen dan bestel je gewoon jouw verf en alle benodigdheden in een keer. Ga je komend weekend klussen? Bestel op woensdag alles en je weet zeker dat je binnen de kortste tijd alle producten in huis hebt.

Kan je zaterdagochtend direct beginnen en doorwerken zonder onderbrekingen – yes you can! En zondag gewoon weekend vieren omdat de klus gauw geklaard is. Dus vul het winkelmandje, laat alles bezorgen en fix jouw schilderklus snel en professioneel, net als de echte vakman.