Onlineverf.nl

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss

Deze extreem duurzame zijdeglanslak voor buiten is inmiddels een klassieker! Het uitgangspunt van deze lak is 8 – 10 jaar schildervrij! Deze Sikkens Rubbol XD Zijdeglanzende verf verwerkt erg soepel en dekt super! Door de vette ”structuur” van de verf is schilderen echt een leuke bezigheid. Zo kan schilderen toch nog leuk worden!

Vanaf €49,72

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze

Merk

Glansgraad

Halfglans

Ondergrond

Hout, Kunststof, Metaal

Type

Buitenverf

Rendement per liter

12 m2

Verfbasis

Terpentine

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Transparantie

Dekkend

Kwaliteit

Professioneel

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een extreem duurzame half glans lak voor buiten. 8 – 10 jaar schildervrij, dat is de doelstelling! Het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Samen met zijn broertje de Sikkens Rubbol XD Gloss zijn deze 2 varianten het betere werk op verf gebied.

Let op: nieuwe verpakking, maar dezelfde vertrouwde kwaliteit!

Bekijk hieronder onze film voor de perfecte voorbereiding van de klus! Sikkens Rubbol XD Gloss en Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss zijn bij ons altijd afkomstig uit de enige echte Sikkens fabriek en u ontvangt dan ook altijd de volle garantie op deze producten!

Sikkens verf in de bouwmarkt? Sikkens producten zijn ook in de bouwmarkt verkrijgbaar, echter gaat het om andere producten speciaal voor de doe het zelf markt. Zo verkopen zij bijvoorbeeld Sikkens grondlak, Sikkens buitenlak hoogglans en Sikkens buitenlak zijdeglans met een inhoud van 0,75L. Deze zijn qua duurzaamheid niet te vergelijken met de traditionele producten van Sikkens.Tevens zijn de traditionele soorten zoals wij ze aanbieden ook nog eens een stuk voordeliger!


Eigenschappen:

 • Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een halfglans lak.
 • 30% duurzamer dan de huidige topproducten.
 • Optimale bescherming tegen UV.
 • Buitengewoon duurzaam.
 • Uitstekende weervastheid.
 • Uitstekende lichtechtheid.
 • Hoge dekkracht.
 • Prettige verwerking.
 • Uitstekende kantendekking.

Verwerkingsgegevens:

 • Verwerkingscondities Verwerkingstemperatuur: 5-25°C.
 • Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 90%.
 • Verwerkingsmethoden Kwast en lak roller
 • Kwast: synthetisch

Kenmerkenblad: XD Semigloss
Website fabrikant: Sikkens


Bestel Sikkens Rubbol XD Semi Gloss simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.