Onlineverf.nl

Sikkens Rubbol DSA Thix

Sikkens Rubbol DSA Thix is een dekkend houtverf met een zijdeglanzende afwerking. De verf is ideaal voor grotere oppervlakken zoals gevelbetimmering, dakgoten en boeidelen.

Vanaf €33,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze

Merk

Glansgraad

Zijdeglans

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Verfbasis

Terpentine

Kwaliteit

Professioneel

Sikkens Rubbol DSA Thix

Sikkens Rubbol DSA Thix is een dekkend houtverf met een zijdeglanzende afwerking. De verf is ideaal voor grotere oppervlakken zoals gevelbetimmering, dakgoten en boeidelen. Thix staat voor thixotroop, met deze samenstelling kun je per handeling een dikkere laag verf aanbrengen. Deze verf is een zogenaamd “eenpotsysteem”, dat willen zeggen dat je kan gronden, voor- en aflakken met hetzelfde product.


Eigenschappen:

  • Thixotroop.
  • Gemakkelijk verwerkbaar.
  • Uitstekende vulkracht en dekking.
  • Goede kantendekking.
  • Hoge laagdikte-opbouw.
  • Vochtregulerend.
  • Weervast.
  • Eenvoudig te onderhouden.

Toepassing:

Rubbol DSA Thix is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden, luifels e.d. Door het thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatieeigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken.


Verwerkingsgegevens:

Verwerkingstemperatuur: 5-30°C.
Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 85%.


Product informatie blad: Rubbol DSA Thix
Website fabrikant: Sikkens.nl


Bestel Sikkens Rubbol DSA Thix simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Sikkens Rubbol DSA Thix altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.