Onlineverf.nl

Sigma verf


Als je op zoek bent naar goede verf van hoog niveau, dan is Sigma jouw merk. Dit van oorsprong Nederlandse merk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wordt ook wel Sigma Coatings genoemd. De producten die Sigma merk ontwikkeld zijn bedoeld voor de professioneel schilderwerk. Je bent dus verzekerd van een goed product van een betrouwbare fabrikant. Sigma Coatings is inmiddels onderdeel van het Amerikaanse concern PPG. PGG is een van de grootste chemiebedrijven van de wereld en vervaardigd lakken voor o.a. auto’s, boten, vliegtuigen etc. Het merk Sigma kan dus profiteren van de innovatie die het moederbedrijf PGG kan bewerkstelligen door
zijn omvang.

Koop Sigma verf en je haalt gegarandeerd een hoogwaardig product in huis. We beloven je dat je dit zult merken in het eindresultaat!

Sigma is één van de belangrijkste leveranciers voor Onlineverf en we werken dan ook nauw met ditverfmerk samen. Dagelijks worden er letterlijk honderden liters Sigma verf verkocht. Daardoor kunnen we de prijzen van de verf aantrekkelijk houden voor jou! We hebben een groot assortiment en daardoor kunnen we op werkdagen binnen 24 uur garanderen. Daarnaast voorzien we je graag van een gedegen advies voor jouw verfklus. Bestel Sigma verf dus bij Onlineverf, de specialist op het gebied van verf.

Direct Sigma bestellen >


Sigma S2U lak, keiharde lak voor binnen & buiten


De lakken van het Sigma S2U programma zijn ideaal voor het schilderen van o.a. deuren, kozijnen, meubels etc. De producten die onder het Sigma S2U programma vallen kunnen zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn. De lakken zijn leverbaar in hoogglans, half glans, zijdeglans of mat. Let er op dat bijvoorbeeld niet ieder afzonderlijk product in alle glansgradaties te verkrijgen is.

  • Huidvetresistent, dus geen vette vingers op de deuren!
  • Enorm kras- en slijtvast!

Het onderscheid tussen de Sigma S2U lakken voor binnen en buiten is als volgt: de lakken voor binnen hebben de toevoeging ‘’Nova’’, dit staat voor ‘’waterbasis’’. De lakken voor buiten hebben deze toevoeging niet. Zo heb je bijvoorbeeld de Sigma S2U Nova Gloss, dit is dus een watergedragen hoogglanslak voor binnen. De terpentine variant is dan de Sigma S2U Gloss.

Meer over Sigma S2U >    Direct bestellen >

Sigma grondverf, de basis van een goed resultaat


Er wordt helaas nog weleens ten onrechte veronderstelt dat de grondverf niet van goede kwaliteit hoeft te zijn. Dat is absoluut onterecht. Grondverf zorgt namelijk voor een goede hechting en is medeverantwoordelijk voor de duurzaamheid van de verf. De primers/grondverven van Sigma Coatings zijn altijd van de hoogste kwaliteit en garanderen een duurzame onderlaag voor de eindlaag. De primers van Sigma zijn geschikt voor hout, kunststof en staal.

Zeker weten dat je de juiste primer kiest? Maak dan gebruik van het overzichtelijke filtersysteem op de website.
Kom je er niet uit? Bel dan gerust even het klantenserviceteam van Onlineverf.nl: 0575 – 74 30 12.

Muurverf van Sigma


Het aanbod van Sigma muurverf is groot. Dat betekent dat er voor iedere situatie een kwalitatief goede muurverf beschikbaar is. Bij muurverf is het belangrijk dat de verf goed dekkend is, duurzaam en schrobvast is. Dat zijn de basisvereisten van muurverf en daarmee kan langdurig plezier worden behaald. Tevens zijn er ook typen muurverf van Sigma die afneembaar en vlekafstotend zijn.
Welke muurverf je ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je een goed product in huis haalt.

Meer over Sigma muurverf >  Shop nu >

Sigma muurverf voor binnen

Voor de binnenshuis is Sigmatin DGL Matt bijvoorbeeld een goede keuze. Deze muurverf is aantrekkelijk vanwege zijn prijs/kwaliteit verhouding. Zoek je een extreem matte muurverf? Dan is de Sigmacryl Universal Matt een goede optie. Dit is een zeer matte muurverf en geeft een bijzonder effect aan de ruimte.

Daarnaast heb je uiteraard nog de Sigmatex Superlatex Mat, die overigens ook in de glansgraden Satin en Semi-Gloss te verkrijgen is. Dit is een hoogwaardige muurverf die zowel binnen als buiten wordt gebruikt.


Sigma DGL matt

Bestel direct >

Sigmacryl Universal matt

Bestel direct >

Sigmatex superlatex matt

Bestel direct > 

Sigma muurverf voor buiten

Voor buiten heeft Sigma speciaal het Sigma Facade assortiment ontwikkeld. Deze muurverf is geschikt voor hoogwaardige afwerking van buitengevels. Binnen dit spectrum zijn er ook enkele hoogstandjes ontwikkeld, zoals de Sigma Facade Self-Clean Matt. Dit is een zelfreinigende gevelverf van het hoogste niveau. Door gebruikt te maken van nanotechnologie blijft de buitenmuur schoon en onaangetast.

Sigma Facade topcoat self-clean matt

Bestel direct > 

Sigma Facade Pearlcoat matt

Bestel direct >