Onlineverf.nl

Flexa Pure bestellen

Flexa Pure is ontwikkeld door Flexa colour lab. Deze verf is alleen verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak. Bij Online Verf vind je dan ook een ruim aanbod van dit product. Flexa Pure biedt veel voordelen, want deze is kleurloos en droogt snel. De innovatieve kleuren van Flexa pure kleurencollecties kunnen bij iedereen van toepassing zijn. De productie van de verf is milieuvriendelijk en van perfecte kwaliteit. Het assortiment van deze verf bestaat uit; pure lak zijdeglans, pure lak hoogglans, pure lak mat, pure muurverf extra mat, pure muurverf kalkmat en pure muurverf zijdemat. Ontdek al deze tijdloze kleuren op de unieke kleurenwand in onze winkel. Zo leven de kleuren voor je op en stap je meteen in de wereld van dit verfmerk. Bestel direct Flexa Pure bij Online Verf.

Jouw voordelen bij Online Verfflexa pure

Flexa Pure producten kopen bij Online Verf biedt de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Flexa Pure kopen bij Online Verf

Pure by Flexa Colour Lab is een speciaal door onze kleurspecialisten ontworpen verflijn van de hoogste kwaliteit, met een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren. De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat. De Pure by Flexa collectie en zijn exclusieve handgeschilderde A4 formaat stalen zijn verkrijgbaar in verf- & behang speciaalzaken als Online Verf. De lakken zijn watergedragen, de Pure muurverven Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen. Een nieuwe en unieke kwaliteit voor dit soort verven. Bij gebruik zal je merken dat de verf eenvoudig te verwerken is, uitstekend dekt en een mooie strakke eindlaag geeft. De verf is geurarm en droogt snel, zo kan je al snel van het perfecte eindresultaat genieten.

Ik koop Flexa Pure bij de specialist

Vanzelfsprekend hebben wij een ruime voorraad van alle soorten en merken verf. Jouw voordeel is dat wij vrijwel altijd dezelfde of volgende werkdag aan je kunnen leveren aan huis. Dit geldt ook voor Flexa Pure. Deze producten kun je met spoed bestellen. Maar ook kalkverf (en krijtverf) kan de volgende werkdag bij jou worden geleverd. Dit scheelt weer een bezoek aan de bouwmarkt of verfspecialist.

Bekijk alle Flexa Pure verf