Dé kleurtrends van 2020 waar je niet omheen kunt! | Onlineverf.nl

Dé kleurtrends van 2020 waar je niet omheen kunt!

Trends kun je volgen, of aan je voorbij laten gaan. Toch is het wel heel gemakkelijk om je toe te geven aan bepaalde trends. Zeker als je het gewoon even niet meer weet. Dan heb ik het wel over trends in je interieur. En dan helemaal over kleur. Want jij kan wel heel graag appeltjesgroen in je woonkamer willen, past dat echt bij 2020? Denk het niet. Nieuw kleurtje op je muur of je meubels nodig? En heb je toevallig een beetje tijd over? Vergeet dan deze opties niet mee te nemen in je kleurkeuze.

 

Kleur van het jaar 2020: Tranquil Dawn
Ooit hebben we je hier al helemaal voor warm gemaakt: Tranquil Dawn. Een zachte groen, blauw en grijze tint die zorgt voor rust. Eigenlijk past de kleur helemaal in de tijd van nu. De tijd dat we zoveel mogelijk in huis zijn en de rust moeten zoeken. We geven ons thuis een menselijk gevoel en dat kan gewoon met kleur.

 

Bij Tranquil Dawn passen genoeg kleuren die je met gemak in het hele huis kunt combineren. Zo kan je de trendkleur nog weer een beetje naar voren halen en versterken.

 

Terug naar de natuur

Met Tranquil dawn kom je een beetje terug naar jezelf, met juist iets andere tinten kom je weer terug naar de natuur. Neutrale kleuren passen hier perfect bij. Neem beige tinten en zandkleuren. Laat ze voor de uniekheid iets neigen naar het roze of juist meer grijs om het neutraal te maken. Met deze tinten kan je het in 2020 niet verkeerd doen. Of je nu een heel modern interieur hebt, of juist romantisch: de natuur in huis halen is altijd een goed idee.

 

Rood, roder, roodst

Oké, echt heel knalrood zal het niet exact zijn, meer de roestrood, of de terra kleur. In ieder geval warm. En dat mag ook oudroze zijn, want van roze wordt iedereen warm. Een trend die het hele jaar indruk zal maken in je kamer, of het nu je woonkamer of je slaapkamer is. Je maakt het intiemer, romantischer en toch ook stoerder. Ligt eraan hoe je het gaat combineren met je meubels en accessoires.

 

Wat je ook kiest, welke trend je ook wilt volgen: kleur doet een mens goed. Dus blijf niet stilzitten, kies je kleur, bestel ‘m, pak die kwast en ga schilderen. Het zal je goed doen!