Wat zijn de nieuwste kleurentrends? | Onlineverf.nl

Wegens de aanhoudende drukte zal je pakketje mogelijk later geleverd kunnen worden dan dat je van ons gewend bent. Wij zullen er echter alles aan doen om zendingen zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Houd je track & trace gegevens in de gaten voor de status van je bestelling. Wij hopen op je begrip!

Wat zijn de nieuwste kleurentrends?

Is jouw interieur toe aan een nieuwe kleur? Of hebben de kozijnen een nieuw likje verf nodig? Wij hebben de nieuwste kleurentrends op een rij gezet.

Trends binnen

Voor binnen wordt de kleur koper helemaal hip deze zomer. Deze kleur past bij veel kleuren in het huis en geeft een warme uitstraling aan het huis.

Trends buiten

Voor buiten maken wij vaak een combinatie tussen grachtengroen en crème wit. De kleurnummers zijn dan bijvoorbeeld Ral1038 met Ral 9001. Een mooie combi! Vooral voor de wat oudere panden is dit erg mooi. 
Voor de modernere panden zien we op dit moment veel antraciet grijs i.c.m. een lichte kleur. Hier pakken we vaak Ral 7011 of Ral 7021 i.c.m. Ral 9010 of Ral 9016 voor. Hier is erg veel vraag naar op dit moment. De laatste kleur kan ook voor binnen gebruikt worden om een mooie moderne look te krijgen.

Laat je eens door onze medewerkers adviseren op het gebied van kleur. Zij staan je graag te woord!