Onlineverf.nl, dé online verfwinkel

Hoe handig is het om een verfwinkel om de hoek te hebben? Sterker nog, je hebt een hele verfwinkel in je hand, hij zit in jouw mobieltje, want op Onlineverf.nl zit je midden in een gigantische winkel vol met muurverf, lakverf, beits en zelfs de kwasten en verfbakjes staan al voor je klaar!

Weer geen tijd om verf te kopen? Jouw online verfwinkel is altijd open!

Stel je wilt de muren van je woonkamer wit verven. Dan heb je witte muurverf nodig, het liefst goed dekkend en omdat je morgen wilt beginnen met schilderen had je gisteren alles al in huis moeten halen. Vandaag ook geen tijd om naar de bouwmarkt te gaan en verf te kopen? Bestel jouw 10 liter muurverf, glanzend of mat, gewoon online, de digitale verfwinkel is altijd geopend!

Verf en beits op werkdagen voor 23:59 uur besteld = morgen in huis

Hoe comfortabel wil je het hebben, je hoeft niet de deur uit om jouw lakverf, muurverf of beits te kopen. Ga in alle rust in de online verfwebshop jouw bestelling plaatsen. Het team van onze online verfwinkel pakt jouw muurverf en natuurlijk ook de kwast, verfemmer, afplaktape en wat je nog meer aan je winkelmandje hebt toegevoegd in een stevige doos en zorgt ervoor dat alle bestellingen voor 23:59 uur de volgende dag al bezorgd kunnen worden!

Alle kleuren en soorten verf in één verfwinkel

Je kunt het zo gek niet bedenken, zo hebben wij bijvoorbeeld:

  • beits om jouw schutting zwart te verven
  • schimmelwerende badkamerverf
  • afneembare muurverf voor de kinderkamer
  • ijzersterke lak voor je raamkozijnen

Het is er allemaal in de online webshop van onze verfwinkel. Je hoeft niet de gangpaden van de bouwmarkt te doorzoeken en de voorraad te checken.

Daarnaast hoef je niet te wachten tot jouw verf op kleur is gemengd. Je kan er namelijk ook voor kiezen om matte, hoogglans, zijdeglans verf speciaal op kleur te laten mengen. Hiervoor klik je bij de verf van jouw keuze op het veld ‘Toon kleurenwaaier’, en werkelijk alle kleuren van de regenboog kan je binnen een seconde kiezen en laten mengen, er zijn NUL wachtenden voor je in de rij.

Verfwinkel met de beste merken verf

In de verfwinkel van Onlineverf.nl kies je uit een ruim assortiment van A-merken verf, onder andere:

Van lakverf tot muurverf, krijtverf tot beits, betonverf tot gevelverf en structuurverf tot jachtlak. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben het.

Het mooiste is dat er regelmatig verf aanbiedingen zijn. Profiteer ook van de combideals, bijvoorbeeld een set van kwast en roller met verfbakje. En ben je soms van de stappenplannen of ‘Hoe verf je kozijnen’ en ‘Hoe schilder je een trap’? Dan word je helemaal blij van deze verfwinkel, want online staan er heel veel stappenplannen voor je klaar. Bekijk ze hier!

Verfwinkel online met service?

Jazeker! Wij zijn dan wel een webshop, maar er staat bijna altijd een gezellig team met vakmensen voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Want:

  • Twijfel jij hoeveel verf je moet kopen voor jouw klus?
  • Of wil je weten wat het verschil tussen beits en houtlak is?
  • En hoe zit dat eigenlijk met de volgorde, eerst schuren dan ontvetten of juist andersom?

Neem even contact op met onze klantenservice, want zij zitten er juist om deze vragen voor je te beantwoorden.

Toch liever naar een fysieke verfwinkel?

Zelfs dat kan, want ja soms is het juist leuk om even in een echte winkel rond te kijken. Inspiratie opdoen door de kleuren in het echt te bekijken of gezellig een praatje maken met diegene achter de kassa.

Dat snappen wij helemaal, daarom bestaat onze verfwinkel niet alleen maar online. Wij hebben vestigingen, ook wel servicepunten genoemd, door vrijwel heel Nederland zitten die niets liever willen dan jou voorzien van het beste advies en de beste verf.

Kom naar de verfwinkel bij jou om de hoek

Ben je benieuwd naar alle verfwinkels bij jou in de buurt? Bekijk hier al onze vestigingen. Je kan zelfs jouw verf online bestellen en gratis naar een van onze verfwinkels laten bezorgen. Haal jouw pakketje gezellig op en we bekijken samen even of je alles hebt. Zo weten we zeker dat je niets vergeet!

Tot snel!

Groetjes, het Onlineverf.nl team

Enkele bekende verfwinkels