Histor MY color kopen

Wil jij muurverf of lakverf met excellente dekking die geen nare verfgeur achter laat in huis? Dan is Histor MY Color muurverf perfect voor je wanden! Voor je houtwerk is Histor MY Color lak de ideale verf voor jou! Laat jouw Histor MY Color product door ons mengen in de kleur die jij wilt, bestel voordelig de verf, kwast, verfbakje en andere benodigdheden en wij zorgen ervoor dat je super snel jouw Histor My Color verf in huis hebt!

Histor My Color muurverf: de voordelen

Je kan de muurverf en lakverf van Histor MY Color in intense kleuren laten mengen. Zo breng je jouw muren of houtwerk tot leven! Daarnaast kun je binnen de muurverf collectie van Histor MY Color kiezen uit de zijdematte of extra matte verf.

Welke eigenschappen heeft Histor MY Color muurverf?

Bij Histor hebben ze er wederom alles aan gedaan om de beste kleur voor jou samen te stellen. Dankzij de Intense Color Technology blijft de kleur op jouw muren heel lang mooi, vergeelt de kleur niet en heeft het een excellente dekking. Meer eigenschappen van Histor MY color muurverf zijn:

  • Reinigbaar
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij
  • Makkelijk aan te brengen
  • Vochtregulerend

Bovendien heeft de muurverf op basis van kunstharsdispersie een goed rendement, met een liter verf je 10m2 muur. Voor een prachtig resultaat koop je Histor MY Color muurverf Extra Mat (inclusief een tester van 250 ml) of Zijdemat voordelig online! Wij mengen de gewenste kleur voor je. En kijk ook voor je kwast, kleine roller, vachtroller en verfbakje bij de verfbenodigdheden of profiteer van de voordelige combideals!

Welke voordelen heeft Histor My Color lakverf?

Histor MY Color lak is lakverf voor hout, denk aan houten kozijnen, deuren, meubelen. Je kan de lak van Histor MY Color ook op metaal en kunststof aanbrengen, als er een geschikte grondering op zit zoals een primer of grondverf.

Wil je kozijnen of houtwerk in huis aflakken en ga je voor het beste resultaat? Dan is deze lakverf perfect voor jouw schilderklus! De lak hecht uitstekend en heeft een sterke dekking. Je kiest uit twee glansgraden, de Histor MY Color Lak Extra Mat of de Histor MY Color Lak Zijdeglans.

Welke eigenschappen heeft Histor MY Color lakverf?

Zoals je van dit top merk gewend bent hebben ook de lakken uit de nieuwste collectie uitstekende eigenschappen waardoor je snel te werk gaat en een prachtig resultaat bereikt. Histor MY Color lak mengen wij voor je in elk denkbare kleur, en de lakverf heeft deze voordelen:

  • Kras- en slijtvast
  • Extra dekkend
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij

Bovendien heeft deze lakverf, gebaseerd op een polyurethaan-acrylaathars een goed rendement. Met een liter Histor MY Color lak verf je 12m2 aan houtwerk. Wil je meer weten over Histor MY Color verf voor jouw klus? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice, wij helpen je graag! En wij zijn niet alleen experts op het gebied van muurverf en lakverf, wij zijn ook nog eens super snel. Want voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag verzonden!


Histor Histor Monodek
Histor Verf Aanbieding Histor MY color
Histor Keukenkastjes verf Histor One
Histor Muurverf Histor Perfect Finish