Histor Perfect Finish kopen?

Histor is één van onze doe-het-zelf merken, dat echt gericht is op de particulier. De producten die je bij ons vindt zijn dus ideaal voor het schilderen van jouw huis. Of het nu voor binnen of buiten is, voor iedere klus is er een geschikte verfsoort verkrijgbaar.

Histor Perfect Finish is een watergedragen verf en behoudt zijn kleur zonder vergelingen. De verf is geurarm en deze verf is in iedere gewenste kleur te mengen. De verf heeft een korrelstructuur waarmee je kleine oneffenheden verdoezelt en de verf ook tegen een stootje kan.

Histor Perfect Finish muurverf

Histor Perfect Finish muurverf is verdunbaar met water. Deze muurverf dekt goed en geeft een mooi mat resultaat. De muurverf is geschikt voor het schilderen van poreuze ondergronden, zoals pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips(karton) en boardplaten. De muurverf is goed te gebruiken in ruimtes als de hal, keuken of kinderkamer. Je kan na het schilderen viezigheid op de muur reinigen met een vochtige doek, zonder dat de muur gaat glimmen.

Histor Perfect Finish houtlak

Histor Perfect Finish houtlak is ideaal voor het schilderen van binnendeuren, kozijnen en andere houten ondergronden. Deze zijdeglans houtlak voor binnen ruikt niet na het schilderen en dekt heel goed. Weet je niet goed welke Histor lak je moet hebben? Lees dan onze Histor lak keuzehulp!

Histor Perfect Finish traplak

Histor Perfect Finish traplak is ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen in huis. Heel handig want deze lak voelt een beetje stroef aan en is hierdoor anti-slip. Daarnaast is de lak heel kras- en slijtvast, geurloos en extra dekkend. De Histor Perfect Finish traplak

is op waterbasis en kan over elke vorige verfsoort heen gebruikt worden, zelfs over terpentineverf. Kort daarna is de verf stofdroog en kan je de trap gebruiken.

Histor Perfect Finish grondverf

Histor Perfect Finish grondverf is geschikt voor houtwerk, metaal en kunststoffen binnenshuis. Je mag denken aan meubels, deuren en kozijnen. Een makkelijk verwerkbare watergedragen verf. De verf is sneldrogend met een uitstekende hechting en optimale dekking.


Histor Histor Monodek
Histor Verf Aanbieding Histor One
Histor Keukenkastjes verf Histor Perfect Finish
Histor Muurverf