Histor Keukenkastjes Verf

Histor Keukenkastjes verf kopen? Deze verf is speciaal gemaakt voor het schilderen van keukenkastjes. Ideaal als je bijvoorbeeld je oude keukenkastjes eens een nieuw kleurtje wilt geven. Natuurlijk wil je een verf die ook geschikt is voor de invloeden in de keuken; dan zit je met deze verf altijd goed! Verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. 

De keukenkastjes verven doe je natuurlijk het liefst niet te vaak. Daarom kies je voor verf dat voldoet aan de eisen voor de keuken. De Keukenkastjes verf van Histor voldoet op meerdere punten aan deze eisen. Daarnaast is het het aanbrengen van deze verf heel gemakkelijk. Met een kwast of een roller verwerk je de verf heel soepel. Een egaal eindresultaat is dan ook niet zo moeilijk met deze verf. Belangrijk is wel dat de voldoende verf aanbrengt, zodat de verf mooi in elkaar kan uitvloeien.

Afwasbare keukenkasten

Door het aanbrengen van deze verf worden jouw keukenkastjes goed afneembaar. Dat is makkelijk, want in de keuken heb je ook te maken met spetterend vet, maar ook de walm die tijdens het koken vrijkomt. Het schoonmaken van keukenkasten doe je, nadat de verf goed droog is, gewoon met een vochtige doek en wat warm water. Je kunt hier een huishoudelijk schoonmaakmiddel aan toevoegen. 

Andere goede eigenschappen van keukenkastjes verf

Naast het reinigen van de keukenkastjes heeft deze verf nog meer voordelen. Zo is de Histor Keukenkastjes verf ook vlek- en vetbestendig. Dat komt goed uit, want de verf is ook al erg goed afneembaar. Maar door deze bestendigheid worden de kastjes nauwelijk nog vuil. En als er dan toch vuil op zit, poets je dit er gemakkelijk weer af. 

De laklaag is na het schilderen ook kras- en slijtvast. Dat is ideaal als je per ongeluk tegen de kastjes stoot. De laklaag is dusdanig hard dat je het oppervlak niet direct beschadigd. Zo blijven de keukenkastjes langer mooi en hoef je langer geen onderhoud te plegen. 

Tevens vergelen de keukenkastjes niet op als deze verft. Doordat de verf op waterbasis is, kan de verf niet vergelen als er geen UV licht bij komt. Zo blijven ook jouw stralend witte keukenkastjes prachtig wit. 


Histor Histor Monodek
Histor Verf Aanbieding Histor MY color
Histor Keukenkastjes verf Histor One
Histor Muurverf Histor Perfect Finish