Alabastine Voorstrijk kopen

De Alabastine voorstrijk producten staan voor een korte verwerkingstijd en de ideale voorbehandeling. Alabastine voorstrijk breng je makkelijk aan met een blokkwast. De voorstrijk van Alabastine is sneldrogend waardoor je al na 3 uur kan beginnen met schilderen van je muur. Kies je een product uit de Alabastine voorstrijk lijn? Dan is er transparante voorstrijk maar ook grijze voorstrijk voor een donkere ondergrond. Zoek je een voorstrijk waarmee je jouw ondergrond perfect kan voorbereiden voorafgaand aan schilderen of behangen? Dan is Alabastine de ideale voorstrijk. Waarom heb je voorstrijk nodig? De twee belangrijkste redenen zijn dat de muur minder verf opneemt, waardoor je verf bestaat en een betere dekking krijgt. Daarnaas bereik je een gladder resultaat.

Alabastine voorstrijk

Je wilt een ondergrond voorbereiden omdat je de muur gaat verven of behangen. Welke voorstrijk is dan het beste? De Alabastine voorstrijk producten zijn ideaal om een stenen muur of steenachtige ondergrond voor te bereiden. Waarom heb je een product als voorstrijk nodig? Alabastine voorstrijk voorkomt dat je muurverf opgezogen wordt door de muur. Hierdoor heb je minder muurverf of latex nodig voor je schilderklus.

Voorstrijk van Alabastine voor verf en behang

Wil je jouw muur niet schilderen met muurverf maar behangen? En ben je op zoek naar een goede voorstrijk? Ook dan is het de moeite waard om de wanden een voorbehandeling te geven met Albastine voorstrijk. Je behanglijm of behangplak wordt niet opgezogen door de ondergrond. De wand is egaler en hierdoor heb je een strakker resultaat wanneer je het behang op je muren plakt. Wil je ook gegarandeerd zijn van een mooi glad schilderresultaat of strak behang op de muur? Dan is de Alabastine voorstrijk het beste product voor de voorbehandeling van je muur. Deze sneldrogende voorstrijk van Alabastine is in verschillende kleuren verkrijgbaar, er is transparante voorstrijk maar ook grijze of witte voorstrijk. Zo heb je alvast een passende basiskleur op je muur en heeft jouw muurverf een nog betere dekking.   

Belangrijkste kenmerken van de Alabastine voorstrijk producten:

De Alabastine voorstrijk producten garanderen een mooi resultaat. Welke voorstrijk moet je gebruiken? Er is Alabastine voorstrijk voor stenen muren, deze voorstrijk is passend bij de kleur van je muurverf of ondergrond te koop in transparant, wit of grijs.

Wat doet Alabastine voorstrijk? De voorstrijk voorkomt dat je muurverf in de wand trekt, zo bespaar je muurverf. Het resultaat wordt mooier want voorstrijk voorkomt verkleuren van de verf. Ook wanneer je wilt behangen is de voorbehandeling met voorstrijk van Alabastine ideaal omdat je behangplaksel niet in de muur trekt en je behang gladder op de wand zit.

Er is een Alabastine Xtra lijn met producten voor vochtige muren en kelders. Alabastine Xtra voorstrijk Fixeer gebruik je om poreuze of poederende ondergronden te fixeren. Hiermee voorkom je bladders in de verflaag. Met Alabastine Xtra voorstrijk Vlekken behandel je vlekken in wanden of plafonds die steeds weer terugkomen. Deze vlekkencoating in het wit is er om bijvoorbeeld vlekken veroorzaakt door lekkage, vet, nicotine of kleurpotloden blijvend af te dekken voor dat je de wand of het plafond schildert.

Alle Albastine voorstrijk producten zijn sneldrogend. Door de korte droogtijd begin je snel aan je schilderklus of het behangen. Wat doet voorstrijk? Je hebt minder muurverf of behangplaksel nodig omdat deze producten niet in de muur trekken dankzij de laag voorstrijk. De muurverf zal niet in de muur gezogen worden, wanneer er eerst een laag voorstrijk is aangebracht. Hierdoor is de dekking van de muurverf of latex beter en je verbruikt minder verf. Je ziet geen strepen en kleurverschillen worden voorkomen dankzij Alabastine voorstrijk. Omdat je wanden of plafonds gladder zijn bereik je een egaler resultaat en behang zit strak op de muur.    

De Alabastine voorstrijk producten zijn gemakkelijk aan te brengen met een kwastblokkwast of kortharige vachtroller, afhankelijk van het product.  

 • Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex
 • Sneldrogend
 • Heft de zuigende werking van de ondergrond op
 • Maar 1 laag muurverf nodig
 • Overschilderbaar na 3 uur (bij 20°C) met alle soorten verf
 • Geschikt voor stenen wanden
 • Geschikt voor plafonds
 • Voorkomt kleurverschillen en aanzetten
 • Alabastine voorstrijk sneldrogend wit, grijs of transparant
 • Voorbehandeling voor behangen
 • Behangplaksel trekt niet in de wand, behang hecht beter

Met de sneldrogende Alabastine voorstrijk producten bereik je een mooier en strakker resultaat. Je muurverf of behang breng je snel en makkelijk aan. Met de producten uit de Alabastine Xtra lijn kan je zelfs hardnekkige vlekken van muren of plafonds verwijderen en poreuze ondergronden fixeren. Je koopt Alabastine voorstrijk 10 liter voor het voorbehandelen van een woning en er zijn ook kleinere hoeveelheden beschikbaar voor een kamer, bijvoorbeeld 2,5 liter of 1 liter. Met Alabastine voorstrijk ben je sneller klaar met jouw klus!

Niet perse op zoek naar voorstrijk maar Alabastine MuurGlad of een andere coating? De volledige Alabastine lijn bevat ook allesvuller2in1 muurverf voor badkamer en keuken en rolbare voorstrijk.


Populaire categorieën Veelgekozen producten
Alabastine Muurglad Alabastine Baksteenreparatie
Alabastine Muurvuller Alabastine Gipsplaatvuller
Alabastine Voorstrijk Alabastine Houtkit Flexibel
Alabastine Alabastine Kneedbaar Hout
  Alabastine Lakplamuur
  Alabastine Muurglad Superieur
  Alabastine Muurglad Vochtbestendig
  Alabastine Muurvuller
  Alabastine Polyesterplamuur
  Alabastine Structuur Kit