Histor Muurverf voor het mooiste resultaat! | Onlineverf.nl

Histor Muurverf voor het mooiste resultaat!

Wil jij graag je muren verven maar weet je niet welke Histor Muurverf het beste past bij jouw muren of wensen? In deze blog helpen we je graag om de muurverf uit te kiezen waar jij blij van wordt! We gaan het hebben over de verschillende soorten Histor Muurverf, Onlineverf.nl is specialist in verf en vertelt je graag wat meer over de verschillende muurverf van Histor.

Histor muurverf bestaat uit deze soorten:

  • Histor Monodek
  • Histor Monodek Clean
  • Histor Monodek Revolution
  • Histor Monodek Structure
  • Histor One Muurverf
  • Histor Perfect Finish

Histor Monodek

Dit is de meest bekende muurverf van Histor. Deze muurverf wordt geleverd in twee tinten wit: RAL 9010 (gebroken wit) en RAL 9001 (crème wit). De verf is reukloos en gemakkelijk verwerkbaar. Histor Monodek witte muurverf geeft een goede dekking en één liter verf kan ongeveer 10m2 bedekken. Perfect als basis voor jouw woning!

Histor Monodek Clean

De naam zegt het eigenlijk al wel. Deze muurverf lijkt op de Histor Monodek, maar heeft als extra eigenschap dat deze muurverf zeer goed reinigbaar is! Dankzij deze eigenschap is de Monodek Clean ideaal voor het verven van intensief gebruikte ruimtes. Denk hierbij aan de keuken, gang of kinderkamer. De Histor Monodek Clean is een mengbaar product. Dit betekent dat elke gewenste kleur in deze verf te verkrijgen is. Verder hebben wij hier ook een aantal standaard kleuren van. Dit zijn voornamelijk grote emmers waardoor je voordelig een groot oppervlakte kan behandelen.

Histor Monodek Revolution

Sinds kort heeft Histor een nieuwe muurverf op de markt gebracht. Met deze muurverf vloeien de verfbanen tijdens het drogen mooi in elkaar over. Hoe je ook schildert, je krijgt altijd een strak en streeploos resultaat. Dit product is ook verkozen tot product van het jaar!

Histor Monodek Structure

Deze muurverf heeft dezelfde eigenschappen als Histor Monodek maar bevat kleine korrels. Hierdoor krijg je een mooie structuur op de muur. Dit laat eventuele oneffenheden in of op de muur verdoezelen.

Histor One Muurverf

Histor One Muurverf heeft een zuiverwitte uitstraling en is zeer geschikt voor het schilderen van je muren. Hij dekt in één laag en is goed afwasbaar. Wat fijn is als er een vlekje op de muur zit, ideaal voor kinderkamer, speelkamer of keuken. Histor One Muurverf is ook verkrijgbaar in kleinere blikken, deze geven je de mogelijkheid om te mengen in elke gewenste kleur. De grote emmers van 10 liter zijn alleen beschikbaar in wit.

Histor Perfect Finish Muurverf

De Perfect Finish is geschikt wanneer je je muur een kleur wil geven. Histor Perfect Finish Muurverf is in bijna elke kleur te mengen en heeft een mooie dekking. Deze verf is te verkrijgen in glanzende en matte verf. Goede muurverf in elke kleur verkrijgbaar die jij wenst.

Zoals je ziet zijn er genoeg keuzes wanneer het gaat om Histor Muurverf. Weet je nog niet precies welke jij nodig hebt? Onze specialisten staan voor je klaar.