Tegelverf keuken bestellen

Met tegelverf kan je jouw keukentegels lakken. Voor een mooi resultaat breng je eerst tegelgrondverf aan zodat de tegelverf goed hecht op je wandtegels. Kies uit keuken tegelverf in verschillende kleuren. Heb je vragen over het kiezen van de juiste tegelverf voor je keuken? Neem contact op met de klantenservice. Bestel voordelige tegelverf voor je keuken en alle verfbenodigdheden voor je schilderklus op één plek. 

Welke verf voor keukentegels?

Stel je bent uitgekeken op de wandtegels van je keuken. De tegels zijn nog prima alleen is het tijd voor een andere kleur. Dan kan je alle tegels afbikken, dat geeft een hoop werk, stof en troep en vervolgens moet er wat anders op de keukenmuur. Dit kan veel makkelijker met tegelverf. En er is speciaal voor keukens ook keuken tegelverf.

Wat is keuken tegelverf?

Je zou kunnen denken dat je op elk oppervlak wel een primer kan aanbrengen en de boel vervolgens overlakken. Dit is met keuken wanddegels net iets anders. Want in je keuken, zeker achter het aanrecht, heb je te maken met hitte. Niet alleen warme pannen maar ook waterdamp die alle kanten op vliegt…

Dus de wandtegels in je keuken een nieuwe kleur geven kan prima. Alleen moet je dan echt wel voor tegelverf kiezen die tegen vocht en warm water kan, want de waterdamp druipt zo van de tegels af en dan wil je dat de verf vooral blijft zitten.

Keuken tegelverf vochtbestendig

Een tegelverf die speciale eigenschappen heeft voor ruimtes waarin vocht, hoge temperaturen en waterdam een rol spelen is bijvoorbeeld Alabastine warmwaterbestendige tegelverf. Hier is er ook een grondverf van. Begin daar eerst mee. Want met de juiste primer voor wandtegels zorg je ervoor dat de verf nog beter hecht op je gladde keukentegels.

Jouw keuken tegelverf op kleur bestellen

Omdat je bij ons uit verschillende soorten tegelverf kan kiezen kan je de tegellak natuurlijk op kleur laten mengen. Het is ook mogelijk om jouw keukentegels met een primer van Alabastine te gronden en vervolgens de tegels te overschilderen met glanzende of matte tegelverf van Sigma op kleur. Wil je weten hoe je het beste tegels kunt verven, lees dan ons stappenplan eens!

Online bestel je eenvoudig je primer, tegelverf op kleur en alle verfbenodigdheden en wij sturen je verfbestelling snel naar je toe, zonder dat jij de deur uit moet. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. En als je vragen hebt over de juiste tegelverf voor jouw tegels neem dan contact op met een van onze klantenservice medewerkers, wij adviseren je graag!