Tegelverf voor de badkamer kopen

Wij hebben alle tegelverf producten voor je in de webshop die je nodig hebt. Voor de tegels in je badkamer, bij het fornuis of een andere ruimte met tegels koop je bijvoorbeeld warmwaterbestendige tegellak van het merk Alabastine. Bestel vandaag voordelig jouw tegelverf, grondverf en gereedschap en ga morgen aan de slag met het pimpen van je badkamer, dankzij de snelle service van Onlineverf.nl!

Welke voordelen heeft tegelverf?

Zoals de naam al zegt is tegelverf speciaal geschikt voor het hechten op tegels. Wil je de kleur van je badkamertegels of keukentegels snel en zonder verbouwen veranderen? Met een laag tegelverf heb je snel en voordelig een metamorfose gerealiseerd.

Waarom koop je tegelverf en geen gewone verf als je tegels wilt verven? De lak die je op badkamer tegels aanbrengt is waterbestendig. En tegelverf kan prima tegen vocht en schommelende temperaturen. Zelfs hoge temperaturen zoals rond de tegels van je fornuis kan tegelverf prima aan.  Welke eigenschappen heeft tegelverf nog meer? Hier een overzicht:

  • De enige heet water bestendige tegellak
  • Speciaal voor bad en douche
  • Slijtvast
  • Kan zelfs op vloertegels
  • Duurzame toplaag

Tegellak is al na 16 uur overschilderbaar mocht je een tweede laklaag willen aanbrengen. Ben je met een laag Alabastine tegelgrondverf gestart dan hoeft dit wellicht niet, want dit A-merk product dekt uitstekend.

Hoeveel tegelverf heb je nodig?

750 ml is voldoende voor ca. 8 m2. Bovendien kies je bij Onlineverf.nl uit tegelverf kleuren, wij mengen de kleur die jij wilt. Bestel je jouw tegelverf op werkdagen voor 23:59 uur dan wordt hij vandaag ook verzonden en kan je snel aan de slag. Want ook alle verfbenodigdheden koop je direct bij ons, kijk bij de tegelverf voor de combideals, bijvoorbeeld een set bestaande uit het verfbakje met lakrollers, beugel en kwast. Heb je vragen over de juiste tegelverf voor jouw badkamer of keuken? Bekijk ons stappenplan badkamer tegels verven of neem nu contact op met onze klantenservice, wij adviseren je graag!