Grove structuurverf kopen?

Grove structuurverf is deaal voor een muur die nogal wat oneffenheden vertoond. De grove structuur van de verf loopt in de gaten en beschadigingen van de muur. Zo krijg je een beter, maar korrelig geheel. Het is een kwestie van smaak of je een grove structuur mooi vind, maar handig is het zeker! Belangrijk is dat je altijd een voorstrijk aanbrengt alvorens je de structuurverf op de muur aanbrengt. 

Het aanbrengen van de structuurverf doe je met een speciale verfroller. Deze roller zorgt voor de structuur. Het is dus niet zo dat er verschil zit in de grofte van verschillende structuurverven. Let dus op bij de keuze voor de roller.

 • Structuurverf
  Sigma Kwarts Matt

  Sigma Kwarts Matt

  • Grofkorrelige oppervlaktestructuur
  • Waterdampdoorlatend
  • Wasbaar en nat schrobbaar

Het gebruik van grove structuurverf is ideaal voor het behandelen van muren die zijn gerepareerd of in slechte staat zijn. De structuurverf zorgt ervoor dat de oneffenheden nauwelijks zichtbaar zijn, waardoor je een mooi aanzicht creëert. Belangrijk is dat je vooraf altijd een voorstrijkmiddel gebruikt om de zuigende werking van de muur op te heffen. 

Structuurverf die grof is kun je het beste aanbrengen met een speciale roller. Deze roller zorgt namelijk voor die grove structuur. Belangrijk om te weten dat de roller zorgt voor de grofte van de structuur. 

Wat is de beste structuurverf?

Structuurverf is er in verschillende soorten en merken. Zo kun je een doe-het-zelf merk gebruiken zoals Histor. Dit merk is ideaal voor de klusser die niet teveel geld kwijt wil aan verf. De producten zijn dan ideaal voor ruimtes die niet veel belast worden of die na een aantal jaar weer vervangen worden. De structuurverf van Histor is prima aan te brengen. 

Je kunt ook kiezen voor een meer duurzame variant van het merk Sikkens of Sigma. Deze merken bieden hoogwaardige grove structuurverf die lang mooi blijven. Ideaal voor ruimtes die langdurig gebruikt of veelvuldig belast worden. Het kiezen voor een kwaliteitsproduct is naar onze mening in veel gevallen een betere keus. Al is het alleen al vanwege de betere dekking, waardoor je in verhouding minder verf nodig hebt.

Grove structuurverf kopen bij onlineverf.nl

Grove structuurverf kopen doe je bij de specialist. Bestel de verf in bekende kleuren zoals RAL 9010. Door het aanbrengen van structuurverf voorzie jij de muur weer van een nieuwe, frisse laag verf. Ideaal voor het verbergen van oneffenheden. Heb je nog vragen of dit type verf? Neem dan contact op met de klantenservice.


Structuurverf Structuurverf Grof
Structuurverf Fijn