Fijne structuurverf kopen?

Fijne structuurverf zorgt voor een fijnere uitstraling op je muur of plafond. Dit type structuurverf is minder grof en daardoor ook wat minder voelbaar. Fijn structuurverf is ideaal wanneer je lichte beschadigingen wilt verbergen. Door de fijne structuur worden oneffenheden in het oppervlak minder goed zichtbaar. 

  • Histor Monodek Structure 10 liter Wit

    Histor Monodek Structure

    • Geeft een structuur effect
    • Camoufleert oneffenheden
    • Dekt uitstekend

Belangrijk met deze structuurverf is dat je de verf nogmaals overschilderd. Hiermee zorg je voor een perfecte afwerklaag die goed bestand is tegen invloeden. Zorg ervoor dat je een structuurroller gebruikt die geschikt is om structuurverf aan te brengen. Voor het aanbrengen dien je de muur of het plafond eerst voor te strijken. Dit zorgt ervoor dat de fijne structuurverf niet in de muur trekt. 

Fijne structuurverf kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Zorg er altijd wel voor dat je de juiste roller gebruikt voor het type muur. Een goede roller zorgt ook voor een goed eindresultaat. Belangrijk is om het oppervlak eerst voor te strijken. Zo voorkom je dat vervelende plekken op de muur of het plafond. Na het aanbrengen van de fijne structuurverf werk je het geheel af met een muurverf. Zo zorg je voor een goede afwerklaag die duurzaam is. 

Welke fijne structuurverf kan ik het beste gebruiken?

Er zijn verschillende soorten fijne structuurverf te verkrijgen. Wij raden je aan om gebruik te maken van Sikkens Alphacoat of Alasbastine Structuurverf 3-in-1- Extra Fijn. 

De fijne structuur krijg je door gebruik te maken van de juiste roller. Kies dan ook altijd een structuurroller die geschikt is voor de fijne structuur. Zo zorg je voor de juiste korrel voor je structuurverf. 

Altijd eerst voorstrijken

Voordat je structuurverf aanbrengt is het belangrijk om het oppervlak eerst voor te strijken. Door het voorstrijken zorg je er voor dat de zuigende werking van de muur opgeheven wordt. Dit resulteert in een mooie, egale muur zonder vlekken en strepen. Je kunt kiezen voor een transparante voorstrijk dat na droging niet meer zichtbaar is. Ook kun je kiezen voor een dekkende voorstrijk. Hiermee breng je al een eerste dekkende laag aan. 

Fijne structuurverf kopen

Fijne structuurverf koop je natuurlijk bij de verfspecialist van Nederland. Wij adviseren je graag over de beste producten die je voor deze klus kunt gebruiken, zoals de roller. Wil je snel aan de slag? Voor 23:59 besteld is morgen al in huis. 


Structuurverf Structuurverf Grof
Structuurverf Fijn