Onlineverf.nl

Sikkens

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sorteren op

Producten per pagina: 12 24 48

Sikkens verf

Sikkens is een Nederlands verfmerk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en goede verwerkbaarheid. Alle Sikkens verf bestel je bij ons tegen een goede prijs, met gratis verzend en je hebt de verf razendsnel in huis. Betaal je graag met creditcard, of wil je achteraf betalen? Dan is dat ook geen probleem. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een goed en gedegen advies.

Muurverf en lak van Sikkens

10 Jaar lang onderhoudsvrij aan je woning? Een extreem matte muurverf van de beste kwaliteit? Of een keiharde, huidvetbestendige lak voor de binnendeuren? Bij Sikkens kan dat allemaal. De producten zijn dusdanig ontwikkeld, dat je als eindgebruiker het meest gemak heb. Voor de schilder is het ook ideaal, want de verwerkbaarheid van de producten is extreem goed.

Sikkens Rubbol XD High Gloss en Sikkens Rubbol SB

Ken jij de toppers van Sikkens? De Sikkens Rubbol XD High Gloss, of de Sikkens Rubbol SB? En wat dacht je van de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss. Allemaal ontzettende goede producten waarop je kunt vertrouwen. Bovenstaande lakken garanderen je een ijzersterk resultaat. Kies jij ook voor kwaliteit? Ga dan aan de slag met de lakken van Sikkens.

Naast de lakken heeft Sikkens uiteraard ook een serie muurverven. De lijn wordt de Alpha lijn genoemd. De toppers uit deze lijn zijn o.a. de Sikkens Alphacryl Pure Mat en de Sikkens Alphatex IQ. De muurverven van Sikkens zorgen voor een robuust resultaat voor jaren plezier.

Sikkens verf kopen zonder verzendkosten* en morgen al in huis ?

Bestel je Sikkens verf online tegen een aantrekkelijke prijs en laat de verf gratis thuisbezorgen door PostNL boven de €50!