Wild Wonder - Flexa

Wild Wonder - Flexa

Leestijd: 4 minuten 08-03-2023

Dit is een natuurlijke geeltoon met een positieve uitstraling. Wild Wonder staat voor de magie van de wonderbaarlijke natuur en het vrije en misschien wilde gevoel dat wij buiten ervaren. De positiviteit en inspirerende kracht haal je met de frisse licht gele kleur Wild Wonder in huis.

Welk gevoel krijg je van Wild Wonder muurverf?

Wonderbaarlijk, krachtig, vernieuwend, zo voelt Wild Wonder. Het thema waar Flexa voor gekozen heeft is de helende kracht van de natuur op het gebied van de mentale gezondheid. Met de warme  lichtgele muurverf Wild Wonder vertaal je de inspirerende en genezende kracht van de natuur naar jouw huis.

Wild Wonder combineren

Flexa heeft volop kleur inspiratie voor je met het kleurenpalet van 2023, het hoofdpalet heet Lush en dat betekent weelderig. Denk aan zachte groentinten die je het gevoel geven alsof je in het bos wandeld.

Naast het Lush kleurenpalet zijn er nog drie paletten uitgebracht door Flexa die het jou makkelijk maken om Wild Wonder te combineren met makkelijk toepasbare muurverf tinten voor elke woonstijl. Ook voor de kleurpaletten is rekening gehouden met de rustige sfeer en een verbinding met de natuur.

Flexa Kleur van het Jaar 2023 kleurpaletten

Naast het Lush kleurenpalet heeft de Flexa Kleur van het Jaar nog 3 andere kleurpaletten voor de mooiste kleurencombinaties:

Buzz kleuren

Raw kleuren

Flow kleuren

2 voorbeelden van combinaties

Wild Wonder voor je slaapkamer: voor een rustgevende sfeer combineer je de lichtgele kleur van het jaar 2023 met donkerdere tinten en een mooi contrast. Fresh Daylight is een zachte groentint en Dark Tulip is een hele fijne bruine aardetint. De tinten uit het kleurenpalet ‘Lush’.

Wild Wonder slaapkamer: Flexa Lush kleuren

Wild wonder voor je eethoek of keuken: creëer een plek waar je graag met z’n allen zit, bijkletst of de dag doorneemt in een rustige en tegelijk inspirerende sfeer.  Daar hoort de turquoise blauwtint Blue Glaze bij en Violet Whiff, een vergrijsde paarstint. En natuurlijk een kopje koffie of warme chocolademelk.

Wild Wonder eethoek of keuken

Online Flexa kleur van het jaar 2023 bestellen

Dat is nou het gemak van onze online verfwinkel. Wil jij een van de Flexa kleuren uit de vier ColourFutures paletten kopen dan hoef je bij ons niet de deur uit! Laat jouw favoriete kleur mengen en super snel bezorgen, bij Onlineverf! Wij mengen Flexa Wild Wonder en de kleuren uit de paletten graag voor je, muurverf of lakverf het kan allemaal als online verf bestelling, ook in kleine hoeveelheden. En op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.

Direct Wild Wonder bestellen: