Farrow and Ball Kleuren

Farrow and Ball Kleuren

Leestijd: 3 minuten 22-02-2022

Verf van Farrow & Ball is voor de echte fijnproever op het gebied van kleuren, sfeer en matheden. De verf is uniek en niet te evenaren. Het merk geeft diepte aan je wand of houtwerk en is verkrijgbaar in de mooiste meeslepende kleuren, aparte afwerkingen en een echt karakter. De verschillende producten van Farrow & Ball staan voor het oude dat in stand moet blijven. Vanaf het begin al wordt het merk ontwikkeld en geproduceerd in Dorset, Engeland. De historie gaat terug naar 1946 waar John Farrow en Richard Ball als pioniers een imperium hebben opgebouwd. Sinds die tijd is het hard gegaan. Een uitgebreid assortiment, milieubewust werken en opschalen naar heel Europa met authentieke kleuren.

Bekende Farrow and Ball kleuren

Hague Blue 

Zoek je een mooie kleur voor je houtwerk voor zowel binnen, maar zeker ook voor buiten? Denk aan Hague Blue van Farrow and Ball. Dit is een hele mooie diepblauwe kleur. Schilder je voordeur of kozijnen of een kleine kamer binnen. Heel sfeervol, want dit een absolute sfeermaker! 

hague blue

Dead Salmon

Zoek je iets subtiels? Niet te donker of te licht en toch warm? Kies Dead Salmon. Deze zalmkleur verwarmd de ruimte en staat prachtig op muren. Heel veelzijdig en daar waar het zonlicht binnenvalt wordt de kleur intens. Ook heel geschikt om accenten aan te brengen op bijvoorbeeld een lage kast.

Dead Salmon

Ammonite

Wil je je schilderwerk voorzien van een fantastische kleur en dat hoeft niet wit te zijn? Bekijk dan Ammonite eens! Deze lichtgrijze kleur is zeker niet te koel en geeft een rustgevend gevoel. Heel mooi in combinatie met een constraterende donkere tint! Ammonite doet het ook erg goed op plafonds. Iets voor jou?

Ammonite

Farrow & Ball verf, verschillende soorten

Het merk kent verschillende producten, elk geschikt voor een speciale toepassing. Zo zijn er verschillende soorten verf zoals de Estate Emulsion; een matte krijtverf voor de muren die je ook goed kunt gebruiken voor de plafonds binnenshuis. De Modern Emulsion heeft meer glans waardoor deze afwerking ideaal is voor keukens, gangen, badkamers of de kinderkamers. In elk geval heel geschikt voor ruimten die vaak gereinigd moeten worden, want deze afwerking is volledig afwasbaar.

En wat te denken van de Dead Flat, een traditionele uitermate matte finish voor pleisterwerk, houtwerk en metaal binnenshuis. Deze afwerking is minder geschikt voor intensief gebruikte ruimten want het is niet afwasbaar of afneembaar. Wil je juist gestucte of gepleisterde muren en plafonds voorzien van een nieuwe frisse kleur, kies dan voor de Casein Distemper. Een ademende finish in de meest geweldige kleuren. Stuk voor stuk bijzondere verfsoorten met een echt ander effect! Met de unieke Farrow & Ball kleurenwaaier of kleurenkaart heb je alle kleuren compleet. Bestel ‘m bij ons en maak zo eenvoudiger de juiste keuze.

Farrow & Ball kleurenwaaier 
Alle 139 actuele Farrow & Ball kleuren vind je terug in een handige kleurenwaaier. Hoe mooi alle kleuren zijn zie je dan in één oogopslag. Ook de uitstraling van deze verf kun je goed beoordelen via deze originele kleurenkaart. De kleurenwaaier bestel je eenvoudig op onze site!

Farrow & Ball Kleurenkaart
De kleurenkaart van Farrow & Ball is handgeschilderd. Je kan gemakkelijk jouw favoriete kleuren kiezen want alle 139 kleuren staan op deze kaart. Ook vind je er verschillende afwerkingen. Makkelijk toch? De kleurenkaart bestel je eenvoudig op onze site.


Farrow & Ball gemakkelijk bestellen
Wij beschikken over een originele Farrow & Ball mengmachine. Dat maakt snelle levering mogelijk. Heb je behoefte aan goed advies? Bel of mail ons gerust.

Ga direct aan de slag met één van deze producten: