Wijzonol Most Loved Twelve | Wijzonol Kleuren en kleurcombinaties

Wijzonol Most Loved Twelve | Wijzonol Kleuren en kleurcombinaties

Leestijd: 5 minuten 14-11-2022

Het is jouw wegwijzer naar de muurverf kleuren waar je jaren van blijft houden. De geliefde twaalf, dat zijn de 12 meest favoriete Wijzonol muurverf kleuren. Die zie je op sfeerfoto’s in verschillende combinaties, van een subtiel accent tot kleurencombinaties met een tikkeltje lef. Super handig want zo zie jij direct hoe de kleuren en combinaties in jouw kamer staan.

Wil je geen witte muren maar een vleugje kleur voor een fijn contrast in je woonkamer? De Wijzonol kleurexperts hebben de meest favoriete kleurencombinaties voor je samengesteld. Ga je voor P15820 als muurverf dan passen daar grijs en beige bij. Paars is een sfeervolle accentkleur. Nu hoef jij alleen nog de verf online bestellen en laten mengen door ons. Thuis maak je de kleurcombinatie af, makkelijker kan het niet meer!

kies makkelijk jouw muurverf kleur

Met muurverf kan je in een handomdraai precies de gezellige, industriële of warme sfeer op jouw muren schilderen die jij in gedachten hebt. Maar hoe maak je de juiste kleurencombinaties? En wat is nou de beste basiskleur voor jouw woonstijl? Ik zeg: je mag nu stoppen met zoeken! De kleurexperts van Wijzonol hebben de oplossing voor je klaargezet. Het antwoord op jouw zoektocht naar de perfecte kleur voor op je woonkamer, slaapkamer of werkkamer muren. De Wijzonol Most Loved Twelve!

Lichte naturals zoals deze prachtige beige tint zorgen voor een warme en gezellige sfeer in je woonkamer. Combineer P07140 makkelijk met wit tinten, grijs en blauw of oker als accent en je kamer is helemaal af!

Wijzonol Most Loved Twelve

Welke kleuren zijn Most Loved Twelve?

De kleurexperts van Wijzonol hebben niet zomaar hippe, fancy, trendy kleuren gekozen. Nee, het zijn allemaal echte blijvertjes. En langdurige en duurzame keuzes, daar houden we van! De experts hebben 7 verschillende thema's uitgekozen waar ze bij elk thema maar liefst 12 kleuren hebben geselecteerd! Alle kleuren zijn uit de bekende "Wijzonol Inspiration" collectie. Welke kleurcombinaties de experts hebben gemaakt, kun je vinden op de Wijzonol Most Loved Twelve pagina. Welke kleuren zitten dan tussen de meest geliefde kleuren? Hieronder laten we ze per thema zien, samen met een voorgesteld product (uiteraard kunnen de kleuren in ieder gewenst product speciaal op kleur gemaakt worden). 

Binnenmuurkleuren

Dat zijn de 12 meest geliefde kleuren voor binnen, altijd de mooiste muurverf tinten voor je woonkamer, keuken of slaapkamer. Voorgesteld product: Wijzonol Muurverf Mat.

Buitenkleuren

Dat zijn de 12 meest geliefde buitenkleuren met variaties van wit en bekende gevelkleuren zoals grachtengroen. Voorgesteld product: Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak.

Heldere kleuren

Dat zijn de 12 meest geliefde heldere kleuren, denk aan primaire kleuren rood, geel, felblauw of knalgroen. Voorgesteld product: Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar.

Vergrijsden

Dat zijn de 12 meest geliefde vergrijsde kleuren, denk aan grijsblauw, donkergrijs of groengrijs. Voorgesteld product: Wijzonol Wijzotex Mat.

Lichte naturals

Dat zijn de 12 meest geliefde lichte natuurtinten, ze passen in elk interieur en bij elke woonstijl. Denk aan wit dat een tikkeltje romig is of lichte aardetinten voor een vleugje kleur op de muur. Voorgesteld product: Wijzonol Wijzotex Extra Mat.

Donkere Naturals

Dat zijn de 12 meest geliefde donkere natuurtinten voor diepte en een spannend accent op je muren. Denk aan grijsbruin, legergroen of een donkere petrol blauwe kleur, voor rust en een sprekend thuis. Voorgesteld product: Wijzonol Muurverf Mat.

Rust- en balans kleuren

Dat zijn de 12 meest geliefde rustige kleuren voor balans in huis. Denk aan pasteltinten die op de achtergrond voor een fijne sfeer zorgen zoals lichtgroen, een vleugje paars of een warme Italiaanse terracotta kleur. Voorgesteld product: Wijzonol Wijzotex Mat.

Wijzonol Most Loved Twelve verf online kopen

Heb jij jouw Most Loved binnenmuurverf favoriet al gevonden? Bestel gemakkelijk online jouw Wijzonol muurverf, wij mengen elke kleur voor je. En kan je niet wachten om jouw Most Loved muurverf op je slaapkamer, woonkamer of keuken wanden te schilderen? Bij Onlineverf.nl leveren wij super snel, op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag al verzonden! 

Met de meest geliefde kleuren van Wijzonol maak je eenvoudig jouw kleurkeuze. En met unieke kleurcombinaties breng je morgen al leven op je muren! Vragen over de Wijzonol Most Loved Twelve? Onze deskundige klantenservice medewerkers helpen je graag!

Wijzonol Most Loved Twelve bestellen: