Wat is het verschil tussen Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean en Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks?

Wat is het verschil tussen Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean en Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks?

Leestijd: 3 minuten 28-02-2024

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean en Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks zijn beide hoogwaardige muurverven van Sikkens, maar ze zijn ontworpen om verschillende problemen aan te pakken en bieden daarom verschillende voordelen. Hier is een overzicht van het verschil tussen beide:

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Deze verf is speciaal ontworpen om gemakkelijk schoon te maken en bestand te zijn tegen vlekken en vuil. Het heeft een hoge schrobvastheid, wat betekent dat het oppervlak gemakkelijk kan worden gereinigd zonder de verf te beschadigen. Ideaal voor ruimtes die vaak worden blootgesteld aan vuil, zoals keukens, gangen, kinderkamers of openbare ruimtes. Biedt duurzame bescherming tegen vuil, vet, vingerafdrukken en andere vlekken, waardoor de muren langer fris en schoon blijven.

Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks

Deze verf is speciaal geformuleerd om te voorkomen dat muren gemarkeerd worden door strepen en vegen, bijvoorbeeld van handen of voorwerpen die langs de muur schuren. Het heeft een hoge veegvastheid, wat betekent dat het oppervlak bestand is tegen strepen en vegen, waardoor de muren er langer netjes uitzien. Ideaal voor ruimtes die gevoelig zijn voor vlekken en strepen, zoals gangen, trappenhuizen, kinderkamers of openbare gebouwen. Biedt langdurige bescherming tegen zichtbare sporen van aanraking en wrijving, waardoor de muren er langer mooi uitzien.JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw verf bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over de groene kleuren van Flexa? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.