Kies voor goede structuurverf van Histor

De meeste muurverven zijn bedoeld op gladde wanden te schilderen, maar soms is dat nou net niet wat je wil. Soms wil je juist een korrelige structuur op de muur. Dan is er eigenlijk maar één makkelijke oplossing: structuurverf.

Wat is structuurverf?

Structuur verf is een matte muurverf waar een fijn korreltje in verwerkt zich. Met deze verf breng je een fijne korrelstructuur aan op de muur. Dat is niet alleen mooi, maar ook erg handig. Het grote voordeel van deze verf is namelijk dat de ook oneffenheden kunt verbergen. Door de kleine bultjes die ontstaan na het aanbrengen, verberg je bijvoorbeeld kleine gaatjes of bultjes. Daarnaast kan de muur ook wat beter tegen een stootje! Je slaat dus 2 vliegen in 1 klap!

Waar gebruik ik Histor Structuurverf?

Dit type muurverf is eigenlijk in alle ruimtes te gebruiken. Veel mensen vinden het mooi om deze verf aan te brengen in bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken of de hal. Maar daarnaast kan structuurverf ook prima worden gebruikt in de badkamer of in de slaapkamer. Het maakt eigenlijk niet uit waar je de verf aanbrengt!

Hoe breng ik structuurverf aan?

Je kunt de muurverf aanbrengen over bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk. Maar daarnaast kun je de verf ook aanbrengen op pleisterwerk, beton, gips- en boardplaten. Let er wel op dat deze dan goed zijn voorbehandeld! Dit heeft te maken met de zuigende werking die kan optreden. Daarom is het altijd belangrijk om de muur goed voor te strijken. Dit kun je doen met Sigmafix Fixeer. Het aanbrengen van Histor Structuurverf kun je doen met een roller. Kies hiervoor altijd een roller die geschikt is voor structuurverf! Anders gaat het aanbrengen de verf erg moeizaam en zal het resultaat tegenvallen!

Ga direct aan de slag met één van deze producten: