De beste buitenverf

Als je gaat schilderen wil je graag de beste verf, toch? Je wilt namelijk zo lang mogelijk niet meer hoeven schilderen en kunnen genieten van het beste resultaat. Daarom kiezen je voor een verf die tot 10 jaar onderhoudsvrij is. Dat is pas kwaliteit! Vandaag gaan wij jou uitleggen waarom jij moet kiezen voor de Sikkens Rubbol XD High Gloss, de absolute topper van Sikkens. 

Waarom kies ik de Rubbol XD High Gloss?

Als je gaat schilderen wil je een aantal zaken zeker stellen:

1. Je wilt voorlopig niet meer hoeven schilderen.

2. De verf moet van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen een stootje.

3. De verf moet een krachtige glans hebben.

4. Je wilt graag een verf die ook mileubewust is

Bovenstaande punten vind je allemaal terug in de vernieuwde variant van de Sikkens Rubbol XD High Gloss. Een aantal belangrijke wijzigingen t.o.v. de vorige variant, is dat deze verf nu nog sneller droogt. Dat is handig, want dan kun je ook bij wat lagere temperaturen lekker gaan schilderen. De verf is namelijk verwerkbaar tussen de 0 tot 30˚ C. 

Biobased | Beter voor het milieu

Daarnaast is het noemenswaardig dat de verf 'biobased'' is. Dat betekent dat de verf minimaal 40% herwinbare materialen bevat. Dat is beter voor het mileu en zorgt dus in grote mate voor meer duurzaamheid. Akzo Nobel, de producent van Sikkens, heeft dit certificaat in ontvangst genomen op 21 maart 2019. Het biobased certificaat is geldig tot en met 21 maart 2024. De test is afgenomen door een gerenomeerd bureau, de TUV in Oostenrijk. Je mag er dus op vertrouwen dat de test met de grootste zorg is uitgevoerd. 

Maar schildert deze verf nog net zo lekker?

Jazeker! De vernieuwde hoogglans lak van Sikkens is nog net zo makkelijk, misschien wel makkelijker, te verwerken. Door de nieuwe eigenschappen verwerkt de verf nog soepeler. Je kunt de verf dus naar wens met een kwast of een roller aanbrengen op het oppervlak. 

Tevens is de verf gebaseerd op de gepatenteerde STAR technologie van Sikkens. Hierdoor is de verf extreem duurzaam en laat hij de concurrentie verf achter zch. STAR staat voor ''STyreen reinforced Alkyd Resis''. Dit is een uniek bindmiddel. Bindmiddel is het hoofdbestanddeel van verf. Door deze technologie is overschilderen minder vaak nodig, waardoor je weer bespraart op de kosten van onderhoud. Lekker toch? 

Hoef ik echt 10 jaar lang niet te schilderen met deze verf?

Dat klopt! Door de unieke bindmiddeltechnologie is het mogelijk om tot 10 jaar onderhoudsvrij te zijn. Dat betekent 10 jaar bescherming tegen UV- en weersinvloeden, zodat je langer kunt genieten van strak schilderwerk. Belangrijk is wel dat je de juiste stappen neemt tijdens het schilderen. Daarnaast is het van belang dat de ondergrond in goede staat is. Tevens is het gebruik van de juiste primer/voorlak ook van belang. Zie het het juiste product hieronder staan. 

Ga direct aan de slag met één van deze producten: