Wijzonol Muurverfknallers


Op zoek naar de perfecte verf om jouw ruimtes tot leven te brengen? Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van deze Wijzonol Muurverfknallers! We stellen met trots onze drie favoriete producten voor die gegarandeerd een verbluffende impact zullen hebben op jouw interieur:

Wijzonol Muurverf Mat

De Wijzonol Muurverf Mat is een super matte muurverf voor binnen en biedt een prachtig matte afwerking die de perfecte balans vindt tussen stijlvol en eigentijds. Met een uitstekende dekking en schrobvastheid, zorgt deze verf niet alleen voor een adembenemende uitstraling, maar is ook gemakkelijk te onderhouden.

  • Perfect dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Sneldrogend (ca. 4 uur overschilderbaar)

Deze muurverf is verkrijgbaar in 1, 2,5, 5 en 10 liter. Verder is dit product te mengen in vrijwel alle gewenste kleuren. Daarnaast geldt op dit product de kleurgarantie, nét niet de goeie kleur? Ontvang dan gratis een nieuwe!

Wijzonol Wijzotex Mat

Op zoek naar duurzaamheid zonder in te leveren op stijl? Dan is Wijzonol Wijzotex Mat jouw ideale match! Deze hoogwaardige muurverf staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en langdurige kleurbehoud. Of het nu gaat om een drukke gang, een gezellige woonkamer of een rustige slaapkamer, met Wijzonol Wijzotex Mat geniet je van een prachtige afwerking die de tand des tijds doorstaat.

  • Goede dekkracht
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Schrobvastheidsklasse 2

Deze verf heeft een schrobvastheidsklasse 2, wat betekent dat je de wanden prima kunt afnemen met een vochtige doek wanneer er een vlekje op zit. Dit product bestaat ook in een schrobvastheidsklasse 1, deze is verkrijgbaar bij onze servicepunten!

De Wijzotex is verkrijgbaar in 1, 2,5, 5 en 10 liter, ook mengbaar in vrijwel alle lichte en donkere kleuren én valt onder de kleurgarantie.

Wijzonol Muurverf Extra Mat

Wil je een ultra-matte afwerking die elke ruimte een vleugje luxe geeft? Dan is Wijzonol Muurverf Extra Mat precies wat je zoekt! Deze biobased muurverf is eenvoudig aan te brengen en heeft een uitstekende dekkracht. Een ander voordeel van deze extra matte muurverf is dat hij een streeploos resultaat geeft. Doordat Wijzonol Muurverf Extramat BIOseries goed bestand is tegen vlekken en ook nog eens uitstekend te reinigen is dit dé perfecte verf voor in een huis waarin geleefd wordt. Deze duurzame muurverf is gemaakt met Biobased Technology en volledig mat. Met deze innovatie laten we zien dat je duurzamer kunt verven zonder verlies van kwaliteit.

  • Extreem mat
  • Uitstekend reinigbaar
  • Biobased
  • Streeploos eindresultaat

De Muurverf Extra Mat is verkrijgbaar in 1, 2,5, 5 en 10 liter, ook deze muurverf is mengbaar in vrijwel alle lichte en donkere kleuren én valt onder de kleurgarantie.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een drastische make-over, met deze Wijzonol Muurverfknallers breng je kleur tot leven in elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag en laat je inspireren door de magie van Wijzonol Muurverfknallers!

Handig voor iedere klus: