Verfkrabber kopen

Verfkrabbers zijn onmisbaar voor een goed eindresultaat van jouw verfklus. Een verfkrabber helpt om de oude resten verf van jouw oppervlak af te schrapen.

Hierdoor ontwikkel je een glad oppervlak om opnieuw te schilderen. Verfkrabbers komen in verschillende vormen en maten, speciaal voor ieder oppervlak.

 • Verfkrabbers

  Verfkrabbers

  • Comfortabel in gebruik
  • Verwijderd kit- en verfresten
  • Herbruikbaar

Verschillende soorten verfkrabbers

Wist je dat er ook verschillende soorten verfkrabbers zijn? Bij Onlineverf.nl vind je alle soorten krabbers. Elke krabber heeft zijn eigen kenmerken en zijn voor verschillende oppervlaktes te gebruiken:

 • Huis: Deze krabbers hebben de vorm van een huis en twee verschillende hoeken. Hiermee kom je bij lastige hoekjes en kantjes met je krabber.
 • Peervormig: Peervormige verfkrabbers hebben een ronde kant en een punt. Zo kan je gemakkelijk bij rondingen van de ondergrond.
 • Driehoek: Dit model is perfect voor deuren en kozijnen met kleine kieren of profielen.

Combideals verfkrabbers

Bij ons in de webshop profiteer je van prachtige combi deals. Zo ontvang je korting op een setje verfkrabbers maar ook andere verfbenodigdheden zoals kwasten, verfrollers, verfbakjes en verf.

Voordeel is dat jij alles makkelijk op één plek kan bestellen, daardoor heb jij alles tegelijk in huis. Zo kan jij meteen beginnen met jouw schilderklus, dat scheelt weer tijd!

Verfkrabbers van goede kwaliteit

Wij garanderen dat onze producten van een uitstekende kwaliteit zijn. Zo hebben wij enkel producten aangeraden door professionals. Wij staan in voor onze producten.

Heb jij nog een vraag of weet jij niet precies welke producten jij het beste kan gebruiken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen je graag verder!

De voordelen van Onlineverf.nl

Naast de goede kwaliteit biedt Onlineverf.nl jou nog meer voordelen. Zo hebben wij snelle levering, voor 22:00 uur besteld is morgen in huis.
Ook bieden wij de kans om achteraf te betalen, geven gratis deskundig advies online en zijn wij de voordeligste webshop in verf van Nederland.