Antislip Trapverf kopen

Antislip verf voor de trap kopen? Deze verf is perfect voor houten trappen die niet zijn voorzien van halve maantjes of andere bedekking. Als de trede helemaal glad is, zoals bij de meeste trappen het geval is, is deze verf perfect. 

Het aanbrengen van de antislip trapverf zorgt voor een stroeve ondergrond, waarbij je niet kunt zien dat er een antislip laag is aangebracht. De laag zorgt ervoor dat je minder snel uitglijdt op de trap. Op deze pagina vind je transparante trapverf, maar ook dekkende trapverf die we op kleur kunnen mengen.

Trapverf met antislip bevat een middel dat de laklaag wat ruwer maakt. Daardoor wordt het oppervlak wat stroever en glijd je dus minder snel uit. Het mooie hiervan is dat je niet kunt zien dat er een antisliplaag op de trap zit. Belangrijk hierbij is dat de onderlaag altijd op waterbasis is, want de antislip verf en lak is ook op waterbasis. Is de trap al voorzien van een watergedragen verfsysteem? Dan kun je de antislip laag direct aanbrengen. Zorg er altijd wel voor dat je het oppervlak eerst even ontvet, lichtjes opschuurt en dan stofvrij maakt. 

Dekkende trapverf antislip

Als je graag een dekkende antislipverf wilt, bijvoorbeeld op de trap, dan heb je hier een goede keuze in. Sigma heeft een bijzonder goede en veel verkochte verf op de markt gebracht. Dit is een watergedragen verf die in iedere kleur te mengen is: Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin

Daarnaast heeft Histor onlangs ook een trapverf met antislip op de markt gebracht, de Histor Perfect Finish Traplak. Deze verf is wat voordeliger dan de variant van Sigma. 

Transparante trapverf antislip

Een transparante laag met antislip is ideaal als je al een mooie kleur hebt aangebracht. Je kunt dan een doorzichtige laag aanbrengen die ook zorgt voor een antislip werking op de ondergrond. Een voorbeeld hiervan is de Glitsa Anti-slip trappenlak

Trapverf met antislip in iedere kleur

De dekkende varianten van de traplak kunnen wij met de mengmachines voor jou op kleur maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor antislipverf in bekende kleuren als RAL 9010, RAL 9016 of RAL 7016. Iedere kleur is mogelijk. Je kunt dus altijd genieten van een perfect geschilderde ondergrond waarbij je niet uitglijdt.

De trap verven met anti slip was nog nooit zo gemakkelijk. Heb je toch nog vragen over dit type verf of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.