Schoolbordverf (krijtbordverf) kopen

Denk je bij schoolbordverf aan een zwart geverfde deur van de kinderkamer? Dat is zeker een optie, maar er zijn veel meer plekken in huis waar schoolbordverf praktisch en mooi tegelijk staat. Histor schoolbordverf kunnen wij in elke gewenste kleur voor je mengen, ook in het wit voor op je keukenmuur, want schoolbordverf is geschikt voor muren en houtwerk, handig toch?!

Schoolbordverf kleuren

Ja dat is nou echt jouw voordeel wanneer je schoolbordverf koopt bij Onlineverf, kies jouw favoriete kleur en wij mengen de verf voor je. Schoolbordverf hoeft namelijk niet per se zwart te zijn, vinden wij. Zwarte schoolbordverf staat wel leuk op een deur of een gedeelte van je muur.

Het minpunt is wel, dat zwart een erg aanwezige en donkere kleur is. Minder mooi voor een vrolijke roze of lichtblauw of oranje ingerichte kinderkamer. Daar zie je liever een vlak schoolbordverf in wit of een andere lichte kleur, mooi subtiel.

Heb je de schoolbordverf in het winkelwagentje geplaatst? Kijk gauw even voor de bijbehorende verfbenodigdheden als kwast, roller, verfbakje en afplaktape en laat alles in een keer thuis bezorgen, hoef je niet op het laatst nog de deur uit voor die ene ronde kwast, handig toch?!

Magnetische schoolbordverf

Op een muur schrijven is al handig, maar wat als je er ook nog eens spullen aan kan hangen met behulp van een magneet? Zo kun je echt een schoolbord maken zoals ze vroeger in school waren, daarbovenop kun je de kleur helemaal zelf bepalen! Door dit effect te behalen, is een grondlaag van Magpaint Magneetverf nodig. Deze magnetische grondverf kan met alle soorten verf overgeschilderd worden.

Schoolbordverf voor je keuken

Is schoolbordverf automatisch gekoppeld aan de kinderkamer? Nee, zeker niet, er zijn talloze opties. Schoolbordverf is prachtig voor in je keuken, wat denk je van een grijs vlak waar je met witte krijt jouw boodschappen noteert. Of even bijhouden wie er ’s avonds gaat trainen. Een super geheugensteun voor alle familieleden. Bovendien is schoolbordverf makkelijk afneembaar en spetters worden minder makkelijk opgenomen – zeker handig voor in je keuken!

Schoolbordverf voor je kantoor of hobbykamer

Heb je een werkkamer, hobbykamer of kantoorplek thuis? Ook dan is een plek waar je al jouw ideeën en creatieve ontwerpen wilt bijhouden super fijn. Schilder een vlak met schoolbordverf en ga helemaal los, wie weet koop je wel allemaal verschillende kleuren krijt.

Voordelen van schoolbordverf

We hebben het er net al over gehad, de krijtverf of schoolbordverf is makkelijk afneembaar, super handig. En hij neemt vuil minder makkelijk op. Bovendien zijn er meer kenmerken zoals:

  • Mooie vloeiing
  • Hoge dekkracht
  • Hecht goed op nieuw en geschilderd werk
  • Kan op muren en hout geschilderd worden
  • Goed beschrijfbaar met schoolkrijt
  • Makkelijk te verwerken

Nog een heel praktisch voordeel: wanneer je jouw matte schoolbordverf online op werkdagen voor 23:59 uur besteld dan wordt jouw verf bestelling dezelfde dag nog verzonden. En dat is niet alles, wij helpen je graag met:

  • Gratis online advies
  • Online stappenplannen
  • Inspiratie rond de nieuwste trendkleuren
  • Achteraf betalen

Wil je meer informatie over schoolbordverven voor muren of houtwerk? Neem dan contact op met de deskundigen van Onlineverf.nl. Zo weet je zeker dat je altijd de beste producten voor jouw schilderklus koopt!