Hittebestendige verf kopen?

Hittebestendige verf is ideaal voor de radiator of andere oppervlakten die warm kunnen worden. Je wilt natuurlijk niet dat de verf na het schilderen loslaat. Kies daarom voor lak die hoge temperaturen kan weerstaan, zo blijft jouw geschilderde oppervlak veel langer mooi. Hittebestendige verf en lak gebruik je voornamelijk voor de radiator en de verwarmingsbuizen.

Hittebestendige verf voor verschillende oppervlakken

Wanneer je een oppervlak wilt schilderen die extreem heet kan worden, is normale verf niet voldoende. Speciale hittebestendige verf zorgt namelijk voor een duurzame bescherming, sommige verven kunnen wel tot 600°C verwarmd worden. Bij Onlineverf.nl hebben wij verschillende soorten hittebestendige verf. Dit komt omdat het ene oppervlak warmer wordt dan het andere. De soort verf beschermt tegen een bepaalt aantal graden. Zo hebben wij verf geschikt voor:

  • Radiatorverf, deze verkleurt niet bij de hitte van de radiator
  • Hammerite hittebestendige lak, deze hittebestendige lak is perfect voor oppervlaktes die extreem verhit worden. Zoals barbecues of kachels
  • Alabastine warmwaterbestendige tegellak. Speciaal voor de badkamer of keuken! Maak je tegels bestand tegen hitte

Heb jij nog vragen over welke verf jij het beste kan gebruiken voor jouw verfklus? Kom eens langs bij onze servicepunten of neem contact op met de verf experts op de klantenservice. Zij geven deskundig advies.

Hittebestendige zwarte verf

Enorm populair is de hittebestendige verf in een zwarte kleur. Dit komt omdat je kachel, barbecue of haard vaak zwart is. Heb je een kleine beschadiging of wil je gewoon dat het oppervlak er weer als nieuw uitziet? Dan heb je aan onze zwarte hittebestendige verf de juiste! De Hammerite Hittebestendige Lak, een handige hittebestendige spuitlak, is ideaal voor deze klus!

Profiteer van goede deals voor hittebestendige verf

Hittebestendige verf koop je niet zomaar bij de action. Voor een blijvend resultaat is het goed om professionele verf aan te schaffen. Onlineverf.nl helpt om het beste uit jouw verfklus te halen. Zo koop je bij ons in de webshop niet alleen de verf maar ook alle verfbenodigdheden. Denk aan kwasten, verfrollers, afplaktape of schilder bakjes. En met onze combideals profiteer je ook nog eens van de laagste prijs.