Afneembare verf kopen

Bestel de best afneembare verf voor bijvoorbeeld de keuken of bijkeuken. Bekende merken zoals Sikkens en Sigma zorgen voor de beste kwaliteit verf. Zo is jouw muur altijd goed afneembaar nadat je de verf hebt aangebracht. Kies je liever voor een blanke coating? Dat kan ook! Trae-Lyx heeft daar ook een perfect product voor.

Afneembare verf is ideaal voor bijvoorbeeld de keuken en de bijkeuken. Door de afneembare eigenschappen van de verf is het te schilderen oppervlak gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de verf ook gebruiken voor de achterzijde van het fornuis. Zo voorkomje dat er blijvende vlekken op de muur zitten door pruttelde saus. 

Waarom afneembare verf? 

Afneembare verf is ideaal als je muren of andere oppervlakken hebt die je graag schoon wilt houden. Dat kan eigenlijk in iedere ruimte van het huis zijn. De meest voorkomende plekken zijn natuurlijk de keuken en de bijkeuken. Maar ook voor de woonkamer, slaapkamer of hal is het een goed ideee om deze verf te gebruiken. 

De afneembare eigenschappen van de verf zorgen ervoor dat je de muur gemakkelijk met een licht vochtige doek kan afnemen. Belangrijk is dat je geen huishoudelijk schoonmaakmiddel gaat gebruiken. Wij adviseren om een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken bij echt zware vlekken. Sigma heeft hiervoor de Sigmapearl Cleaner op de mark gebracht. 

Drie soorten schrobklasses

Afneembare verf heeft altijd schrobklasse 1. Verf wordt ingedeeld in drie schrobklasses en deze klasse bepaald de mate waarin de verf goed afneembaar is. Hieronder zie je de drie schrobklasses die gebruitk worden bij verf:

Schrobklasse 1

De muurverven die binnen deze schrobklasse vallen zijn het best reinigbaar. Verf met deze schrobklasse kan uitstekend gebruikt worden voor bijvoorbeeld keukens en de gang. Over het algemeen kan deze verf voor iedere ruimte gebruikt worden die snel smerig wordt, of intensief gebruikt wordt.

Schrobklasse 2 

Producten die vallen in schrobklasse 2 zijn muurverven die van gemiddeld tot goede kwaliteit zijn. Deze muurverf zijn goed reinigbaar, maar verwacht er geen wonderen van.

Schrobklasse 3 

De volgende schrobklasse, is schobklasse 3. Let wel: er zijn wel producten met een lagere schrobklasse, maar die moet je absoluut nooit aanschaffen! Producten met een lagere schrobklasse zijn überhaupt niet schoon te krijgen en een poging tot schoonmaken zorgt voor nare vlekken. Dat komt omdat er veel kalk aan de muurverf is toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan veegvast, kalk of andere goedkope muurverf. Dit type verf is vaak te koop bij bouwmarkten. Muurverf met schrobklasse 3 is prima voor wanden die bijna niet aangeraakt worden.

Afneembare verf kopen?

Afneembare verf kopen voor bijvoorbeeld de keuken of bijkeuken?Dat doe je voordelig bij Onlineverf.nl. Altijd gratis verzending vanaf €45 en je krijgt van ons het beste advies. Heb je vragen of dit type verf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.