Rambo Pantserlak bestellen

Met Rambo Pantserlak geef jij jouw parket, trap of interieur dé finishing touch. Rambo Pantserlak is geschikt voor houtwerk voor binnen en buiten. Bescherm met Rambo je hout tegen weersinvloeden, krassen, slijten en verkleuren.

Rambo Pantserlak interieur

Wil jij jouw interieur een beschermlaag geven. De pantserlak van Rambo is perfect om te gebruiken voor meubels, deuren, kozijnen, lambrisering of ander hout voor binnenshuis. Pantserlak zijn er in veel verschillende kleuren. Bijvoorbeeld antraciet, zwart of zelfs kleurloos.

Rambo Panterslak interieur in verschillende kleuren

De pantserlak van Rambo is bij ons in de webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo hebben we kleurloze lak, maar ook trendkleuren. Zo kan jij ervoor kiezen om jouw deur bijvoorbeeld zwart te lakken. Jouw kozijnen wil je misschien antraciet doen. Naast verschillende kleuren kan je ook kiezen voor een matte afwerking of een glanzende afwerking, genoeg keuze dus!

Rambo Pantserlak Trap

Ook voor de trap bestaat er Rambo Pantserlak, deze kleurloze lak hebben wij in zijdeglans en in mat. Zo kies jij wat jij het mooiste vindt. Houten trappen die tegen een stootje moeten kunnen. Dat kan met de Rambo Pantserlak Trap .

Rambo Pantserlak Parket

Jouw houten vloer geef je bescherming met Rambo pantserlak voor parket. Ook deze lak is kleurloos en beschermt jouw trap tegen krassen, stoten en vuil. De lak is op waterbasis, wat betekent dat het geen nare geurtjes zijn.

Bestel jouw Pantserlak van Rambo bij ons in de webshop

Bij ons bestel je gemakkelijk pantserlak van Rambo. Goedkoop en simpel op één plek, naast lakken koop je ook alle schildersbenodigdheden. Zoals verfrollers, verfkwasten, schilder bakjes en meer! Naast combideals krijg je bij ons in Onlineverf.nl veel meer voordelen. Zo vind jij bij ons online adviezen en gratis stappenplannen, producten van hoge kwaliteit, snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.