Bison Polymax kopen

De montage lijm of kit van Bison is geschikt voor verschillende klusjes: afdichten, lijmen of monteren met Bison Polymax lukt het allemaal. Met Bison kit lijm je snel onderdelen vast. Koop voordelig Bison Polymax of Bison Polymax High Tack en ga voor een professioneel resultaat!

Wat is Bison Polymax?

Bison Polymax is een hoogwaardig product voor het lijmen, monteren en afdichten. Je kan Bison Polymax of verschillende oppervlaktes toepassen, binnen en buiten. Koop je Bison Polymax dan ga je voor een multifunctionele kit met uitstekende en snelle hechting. Deze kit kan je zelfs overschilderen waardoor je geen opvallende kitranden langs je muren ziet, fijn! Wil je jouw klus of project sneller afronden dan koop je de Bison Polymax High Tack Express, die heeft een super snelle aanvangshechting. Zeker als je weinig tijd hebt werkt dit product van Bison erg prettig.

Waarom Bison Polymax kit kopen

Het fijne van een multifunctionele kit met uitstekende hechting is, dat je snel en professioneel kan lijmen, monteren of afdichten. Dat scheelt jou wachttijd omdat Polymax van Bison snel hecht en droogt.

Hier nog meer voordelen van Bison Polymax:

  • Zeer hoge eindsterkte
  • Binnen en buiten te gebruiken; UV- water- en weerbestendig
  • Zuurvrij, reukloos
  • Overschilderbaar (vooraf testen)
  • Blijvend elastisch

Met Bison Polymax bouw je op een kit die temperatuurbestendig is van -40°C tot +100°C en zeker niet krimpt. Zo heb je blijvend een mooi resultaat.
Lijmen, monteren en afdichten met Bison kit

Ben je benieuwd voor welke klusjes je Bison Polymax kit allemaal kan gebruiken? Hier een aantal voorbeelden:

Lijmen met Bison Polymax
Met deze kit lijm je moeiteloos kunststoffen, hout, ijzer, tegels, glas, steen en meer materialen vast.

Afdichten met Bison Polymax
Gebruik deze kit voor het afdichten van bijvoorbeeld vensterbanken, plafonds, plinten, traptreden of gipsplaten.

Monteren met Bison Polymax
Bevestig met deze kit moeiteloos jouw sierlijsten, pleisterwerk, boeiboorden, plaat- en isolatiemateriaal.

Hier in de online verfshop kies je uit verschillende soorten Bison Polymax:

Altijd voordelig geprijsd en snel leverbaar.

Bison Polymax kleuren

Je kan Bison Polymax transparant kopen, de meest verkochte kleur is Bison Polymax wit. En er is ook een zwarte kit te koop. Omdat Bison Polymax overschilderbaar is kan je er ook nog voor kiezen om kitranden in de kleur van je product te lakken of schilderen. Het fijne is, dat je geen storende of opvallende kit raden ziet, bijvoorbeeld langs je vensterbank.

Bison Polymax High Tack kit is wit en ook deze kan je naar wens overschilderen als je de kleur wilt aanpassen. Met montagekit van Bison kan je alle kanten op en de kleur pas je makkelijk aan.

Bison Polymax aanbiedingen

Bij Onlineverf.nl koop je altijd voordelig jouw kit, verf of andere benodigdheden voor jouw klus. In de online shop zie je regelmatig aanbiedingen voor verfbenodigdheden of verf. Naast de laagste prijzen voor A-merk producten zoals Bison is ook de levering supersnel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Heb je vragen over kit, montagelijm of afdichtmiddelen? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, wij staan graag voor je klaar met deskundig advies.