Matte meubellak kopen

Ideaal voor bijvoorbeeld stoelen, kasten, tafel en andere meubels. De meubellak is transparant, zodat de houtnerf mooi zichtbaar blijft. Je blijft de structuur van het hout dus goed zien. Met de matte lak heb je vanzelfsprekend geen glanzende uitstraling en de lak is amper zichtbaar. 

Met meubellak bescherm je tafels, stoelen, kasten en andere meubels tegen beschadigingen zoals krassen en stoten. De lak voor binnen ruikt niet, dus je hebt geen vervelende luchtjes in huis. Tevens droogt de lak snel.

Meubellak mat, zoals onze Skylt lak van het merk Rigo, is kleurloos en gemakkelijk zelf aan te brengen. De lak is doorzichtig van kleur, zodat je de houtnerf blijft zien nadat je de lak hebt aangebracht. De lak beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf. Door het aanbrengen van een blanke lak heb je geen last meer van krassen en andere beschadigingen zullen minder snel zichtbaar zijn. 

Het voordeel van een blanke lak is dat je het oppervlak gemakkelijk kutn schoonmaken met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Als je houtwerk gaat schoonmaken zonder dat het oppervlak behandeld is met een lak, kun je last krijgen van vervelende plekken. De blanke lak zorgt voor bescherming zodat het chemische middel niet kan doordringen in het hout. Zo kun je langer genieten van de originele kleur van het hout. 

Meubellak mat kopen

Matte meubellak kopen? Dat doe je voordelig bij Onlineverf.nl. Altijd gratis verzending vanaf €45 en je krijgt van ons het beste advies. Heb je vragen of dit type verf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.


Meubellak Meubellak glans
Meubellak mat