Blanke lak glans kopen

Op deze pagina vind je alle lakken met een glanzende uitstraling. De lak is geschikt voor het afwerken van hout. De lakken zijn transparant en geven een mooi afwerking. Ideaal voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen en meubels.

Glanzende blanke lak gebruik je voor het afwerken van houten delen zoals deuren, kozijnen en meubels. Door het aanbrengen van de lak bescherm je het oppervlak tegen beschadigingen, maar ook tegen kringen en andere vlekken. Je wilt natuurlijk niet dat jouw nieuwe kast direct onder de vlekken zit. Een vlek is namelijk zo gemaakt, bijvoorbeeld door te knoeien of het plaatsen van een warm kopje thee op het oppervlak. 

Hout glanzend afwerken met lak

Met de blanke lak op deze pagina kun je houtwerk blank aflakken. Door het aflakken blijft je de houtnerf goed zichtbaar. Zo blijf je de structuur van het hout goed zien. Dit geeft een mooi, authentiek effect. Ook is het bijna niet zichtbaar dat je een blanke, glanzende laklaag hebt aangebracht. Mooi toch? Er ontstaat zeker geen glans op het hout, dus je kunt de lak gerust aanbrengen. 

De blanke lak gaat slijtage en krassen op het oppervlak tegen. De lak is na droging extreem hard. Daardoor is jouw houten object altijd beschermd tegen vervelende invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld een aan een kast waar regelmatig iets wordt opgezet. 

Geschikt voor houtwerk zoals meubels, deuren, kasten en kozijnen

Het assortiment blanke lakken is speciaal geschikt voor houten delen die veel worden gebruikt. Denk hierbij aan houten meubels zoals kasten, tafels en stoelen. Let erop: voor tafels hebben we ook lakken die extreem sterk zijn. Dit zijn vaak 2-componenten lakken die nog sterker zijn dan de meeste lakken op deze pagina. 

Ook vind je op deze pagina glanzende blanke lakken voor buiten. Ideaal voor het houtwerk buiten zoals de buitenkozijnen, deuren en ander houtwerk. Let er bij tuinhout op dat je vaak beter een beits kunt gebruiken dan een blanke lak. Een blanke lak sluit het oppervlak namelijk af. Tuinhout moet vaak kunnen ademen, dus heeft een andere behandeling nodig. 

Blanke lak met een glanzende afwerking kopen

Glanzende blanke lak kopen? Dat doe je voordelig bij Onlineverf.nl. Altijd gratis verzending vanaf €45 en je krijgt van ons het beste advies. Heb je vragen of dit type verf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze.


Blanke Lak 2K Blanke Lak
Blanke lak glans Blanke lak mat