Flexa kleur van het jaar: okergoud

Het doe-het-zelf verfmerk Flexa heeft in haar trendboek ColourFutures de kleur van het jaar 2016 gepresenteerd: Okergoud. En wel met het kleurnummer: F1.34.58. Er is voor deze kleur gekozen, omdat in bijna elke trend die voorbij kwam wel goud voorkwam. Wat vind jij van deze kleur? Past het bij jouw interieur? Of ga je het passend maken?

Goudachtig okergeel van Flexa

Okergoud is de bijzonder warme kleur die we volop gaan terugzien in het interieur dit jaar. Het goudachtige okergeel is een kleur die fel genoeg is om de aandacht te trekken en goed te combineren is met andere tinten. Goud en goudtinten zijn alom vertegenwoordigd binnen de designwereld. Deze kleuren komen veelvuldig terug in mode en interieur. Het is mooi te combineren met Ton-sur-ton tinten in goudgeel, maar ook met de Nude kleuren van vorig najaar. Dat is bewust, zodat je een speels en verrassend interieur kan samenstellen zonder al te veel te veranderen. Kortom, een heerlijke kleur voor de aankomende zomer.

Okergoud in een RAL kleur?

We zien vaak dat mensen proberen een RAL kleur te zoeken bij een bepaalde kleur. Echter is het zo dat bijvoorbeeld Okergoud van Flexa het kleurnummer F1.34.58 heeft. Het is dus niet zo dat deze kleur ook een RAL kleurnummer heeft. Als je de kleur Okergoed van Flexa graag wilt, dan kun je ook gewoon het Flexa kleurnummer invoeren. Wel zo handig!

Muurverf okergeel verkrijgbaar bij OnlineVerf.nl

Deze kleur gaat dus veel gezelligheid brengen in de woonkamers. Uiteraard is deze kleur ook te verkrijgen bij Onlineverf. Heb je hier nog vragen over? Of heb je nog op- en aanmerkingen? Onze medewerkers helpen je graag voor een antwoord of passend advies. Kom gerust langs in onze showroom. Of bel of mail ons.