Verftrends in de badkamer

Ken je ze nog? De houten schrootjes en mosgroene tegels in combinatie met het al even groene sanitair? Misschien wel één van de fijnste plekjes in deze koude periode van het jaar: de badkamer. In een maatschappij waarin we hard werken en altijd haast hebben, is dit de ruimte om lekker te ontspannen. Door de jaren heen is deze ruimte dan ook steeds belangrijker geworden. Inmiddels doet de badkamer niet meer onder aan de andere ruimtes in huis.

Avant Gardistische badkamer

Deze beweging is duidelijk terug te zien op het gebied van trends in de badkamer. Een nieuwe trend is de Avant Gardistische badkamer. Hierbij worden rijke materialen gebruikt als marmer en koper. De kleuren zijn warm en sfeervol. Denk hierbij aan indigo en bordeaux. De sfeer is luxe, maar een knipoog naar natuurlijke ruwe materialen misstaat in deze sfeer ook zeker niet.

Badkamer Flexa

Muurverf in matte uitstraling

De mosgroene tegeltjes worden tegenwoordig veelvoudig vervangen door muurverf in matte uitstraling. Neem bijvoorbeeld de Sigmaresist Fungi Matt, een schimmelbestendige muurverf geschikt voor in natte ruimtes. Het matte effect draagt in deze stijl bij aan de warme uitstraling.

Lichte badkamer

Kies je voor een lichte badkamer? Dan past de volgende trend bij jou. Bij deze trend komt veel glitter en glamour kijken. De sfeer is fris en jong. Met name pasteltinten maken hierbij de sfeer, waardoor de trend een tikkeltje meisjesachtig is. Combineer de blauwe pasteltinten met parelmoer, koper en brons.

Geen budget?

Even geen budget voor een grote ingreep? Dan kun je de tegel behandelen met Alabastine tegelgrondverf. Een sterke en warmwaterbestendige onderlaag, waarop je elk gewenste kleurtje aan kunt brengen. Vraag onze medewerkers naar de aflak mogelijkheden.

Flexa Badkamer Douche