Sikkens Rubbol primer vs. Rubbol Primer Extra

Sikkens Rubbol primer vs. Rubbol Primer Extra

Leestijd: 5 minuten 17-11-2023

Sta je op het punt om aan je nieuwe schilderproject te beginnen, maar ben je nieuwsgierig naar de voordelen van het gebruik van een primer? We willen je graag meer vertellen over de Sikkens Rubbol Primer en de Sikkens Rubbol Primer Extra. Stel je voor dat je een blanco, witte muur hebt en je wilt ervoor zorgen dat je verf, in een prachtige groene tint, goed hecht en een stralende uitstraling heeft. In dat geval zijn deze primers je beste vrienden. Of je nu op zoek bent naar verbeterde duurzaamheid, een glanzende finish, of beide, Rubbol Primer en Rubbol Primer Extra zullen je helpen om het gewenste resultaat te bereiken.

Sikkens rubbol primer

De Sikkens Rubbol Primer is als een oude vriend. Het is vertrouwd, betrouwbaar en staat altijd voor je klaar. Deze primer is perfect voor het gronden en overgronden van houtwerk, zoals kozijnen en deuren. Maar dat is nog niet alles, het kan ook gebruikt worden om bestaande verflagen op metalen en harde kunststoffen over te schilderen.

Sikkens rubbol primer extra

Maar wat als je schilderproject wat meer pit nodig heeft? Daar komt Sikkens Rubbol Primer Extra om de hoek kijken. Deze primer is een goede keuze voor specifieke situaties, zoals wanneer de ondergrond ongelijk is. De Primer extra heeft namelijk een vullend vermogen. Dit houdt in dat de verf makkelijk de ondergrond egaliseert, zoals verf die afgebladderd is, of hout waar gaten in zitten.


Het kiezen van de juiste primer

De keuze tussen Sikkens Rubbol Primer en Sikkens Rubbol Primer Extra hangt af van de specifieke eisen van je project.

Sikkens Rubbol Primer is de ideale keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige primer voor algemene toepassingen. Het is perfect voor het gronden van houtwerk, maar kan ook worden gebruikt voor metalen en kunststoffen. Met zijn matte afwerking past het bij verschillende stijlen en geeft het een tijdloze uitstraling aan je project.

Sikkens Rubbol Primer Extra komt in actie wanneer je te maken hebt met uitdagendere situaties. Als je geveltimmerwerk een beschermende, duurzame primer nodig heeft, is dit de juiste keuze. Ook voor het overschilderen van voorbehandelde metalen en harde kunststoffen, waar maximale hechting en bescherming van belang zijn, is deze primer onverslaanbaar.

Als je streeft naar duurzaamheid en een goede afwerking, is Sikkens Rubbol Primer Extra de beste keuze. Maar als je project iets minder veeleisend is en je de veelzijdigheid van een matte afwerking waardeert, is Sikkens Rubbol Primer jouw beste keuze.


Jouw voordelen bij onlineverf.nl

Sikkens Rubbol Primer vs. Sikkens Rubbol Primer Extra. Het is als het kiezen tussen twee getalenteerde kunstenaars. Beide primers hebben hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen, waardoor ze onmisbaar zijn in de wereld van schilderen.

Waarom je jouw primer bij Onlineverf.nl zou bestellen?

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je wat extra inspiratie opdoen en alle opties ontdekken? Aarzel dan niet om langs te komen in onze fysieke vestigingen om een babbeltje te maken met onze experts. Ze staan te popelen om je vragen te beantwoorden en je advies te geven, zodat je met vertrouwen de juiste keuze maakt voor jouw project!

Sikkens primers