Verzenden en retourneren

Wij begrijpen dat je snel gebruik wilt maken van je bestelde artikelen, daarom hebben wij diverse verzendmethoden voor je ontwikkeld van traditioneel tot super snel! Wij vertellen je graag meer over de verschillende opties:

Werkdagen:

Voor 21:00 uur besteld = de volgende dag in huis*

Zaterdagen: 
Voor 15.00uur besteld = maandag in huis* 

Tarieven:
PostNL onder €45 = €4,75
PostNL boven €45 = €0,00

Voor Belgische klanten hanteren wij identieke tarieven als voor Nederland. 
Voor Duitse klanten berekenen wij tot een orderwaarde van €150 een verzendtoeslag van €7,95
Voor Franse klanten berekenen wij €17,95 verzendkosten.
Voor Spaanse klanten berekenen wij €22,95 verzendkosten.
Voor Zwitserse klanten berekenen wij €22,95 verzendkosten.

*99% van de pakketten komen de afgesproken tijd aan, maar het kan wel eens voorkomen dat er iets mis gaat bij bijvoorbeeld PostNL.

De zelfde dag levering van Trunkrs maakt het mogelijk om bestellingen die voor 09:00 uur zijn gedaan, dezelfde avond nog te bezorgen!

Werkdagen:
Voor 09:00 uur besteld = Dezelfde avond tussen 17:00 - 22:00 uur bezorgd!

Tarieven:
Nederland = €6,50
België = €8,99

De avondlevering van Trunkrs maakt het mogelijk om bestellingen die voor 23:59 uur zijn gedaan, de volgende avond te bezorgen!

Alle dagen behalve vrijdag en zaterdag:
Voor 23:59 uur besteld = De volgende avond tussen 17:00 - 22:00 uur bezorgd!

Tarieven:
Nederland = €6,50
België = €8,99

Naast de afhaalpunten van Post NL hebben we sinds begin 2020 ook eigen servicepunten waar je terecht kunt voor het afhalen van je bestelling. Tevens kun je hier ook nog ontbrekende materialen en bijvoorbeeld een primer mee nemen bij het afhalen. Het zijn stuk voor stuk professionele afhaalpunten waar verf en aanverwante gereedschappen verkocht worden en waar je een goed advies kunt verwachten. Natuurlijk kun je ook zonder online bestelling terecht bij deze servicepunten, kijk voor een servicepunt bij jou in de buurt. Let op, dit zijn wel zelfstandige ondernemers, zij hanteren winkelprijzen.

Werkdagen: 
Voor 21:00 uur besteld = de volgende dag afhalen

Zaterdagen: 
Voor 15.00uur besteld = maandag afhalen

Tarieven:
Afhalen bij een Onlineverf.nl servicepunt is ALTIJD GRATIS!

Woon je in België en wil je verf bestellen? Dit is zeker mogelijk bij Onlineverf.nl! De tarieven zijn gelijk als voor Nederland. Het is dan ook geen enkel probleem om verf te bestellen vanuit België. Je bestelling is altijd snel en betrouwbaar geleverd door onze vervoerder, PostNL. Meer weten hierover? Lees dan onze blog over verf kopen vanuit België.

Nadat je bestelling hier is verwerkt ontvang je een track & trace code. Via de link in deze e-mail kun je jouw pakketje volgen vanaf het moment dat deze in het PostNL sorteercentrum is, tot het moment dat de chauffeur bij jou voor de deur staat. Ben je om welke reden dan ook op het eerste bezorgmoment niet thuis? Dan zal je pakketje afgeleverd worden bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Dit zal kenbaar gemaakt worden door middel van een kaartje in de brievenbus.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je pakket deze (gedeeltelijk) te retourneren. Belangrijk om hierbij te weten dat een herroeping alleen mogelijk is bij ongemengde producten. Voor de goede en juiste afhandeling van de creditering is het belangrijk om een ingevuld herroepingsformulier + factuur bij in de doos te doen. Het herroepingsformulier kunt u vinden op onze website onder het kopje klantenservice. Als je pakket hier in goede staat is aangekomen gaan wij het bedrag crediteren. Je mag dat bedrag binnen 4 werkdagen terug verwachten.

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Is er iets mis gegaan met de bestelling, heb je schade aan een product of constateer je een productiefout, dan verzoeken wij je om dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te melden.

Mogen alle producten retour gestuurd worden naar onlineverf.nl?
Nee helaas, maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Speciaal naar instructies van de klant op kleur gemengde verf is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden. (Dit geldt ook voor populaire kleuren zoals Ral 9010, Ral 9001, Ral 9005 etc. Mocht je twijfelen of jouw product retour mag, neem dan contact op met onze klantenservice.)

Het retour formulier kun je hier downloaden Herroepingsformulier

Om de retour zending snel en soepel af te handelen, vragen wij om bovenstaand formulier in te vullen
inclusief kopie factuur en het rekeningnummer.

Ook vragen wij vriendelijk om een korte omschrijving bij te voegen met de reden van retourzending,
zodat wij in de toekomst onze service kunnen optimaliseren.

Retouradres:
Onlineverf.nl Franchise BV (Logistiek Centrum)
T.a.v. afdeling Retouren
Dreefken 2
7255TA Hengelo Gld.

Retourneren bij een kleurklacht

Voordat je begint met verven vragen wij je om de kleur te controleren. Dit doe je door een proefstukje op te zetten en deze voldoende te laten drogen. A.d.h.v. het proefstukje kun je concluderen of de kleur goed is. Mocht je van mening zijn dat de kleur niet goed is, neem dan direct contact met ons op. Wij vragen je dan om of een roerhoutje op te sturen met de kleur, of om het blik retour te sturen. 

*Als het blik al dusdanig verbruikt, of zelfs leeg is, kunnen wij geen beoordeling maken. 

Als het roerhoutje of het blik retour is ontvangen, vergelijken we de kleur altijd met een officiele kleurenwaaier. De kleurenwaaiers zijn veelal gemaakt met een hoogglans afwerking. We houden hiermee rekening op het moment dat je bijvoorbeeld een matte of zijdeglans verf hebt gekozen. 

Mocht het blijken dat wij niet voldoende beoordeling kunnen geven aan de kleur, dan sturen we het roerhoutje en/of het blik op naar de fabrikant. Zij zullen dan opnieuw een beoordeling maken.

Let erop dat wanneer je een roerhoutje naar ons toe stuurt, de verf altijd eerst goed geroerd is (ook over de bodem). Zo zorg je ervoor dat alle pigment zich goed vermengd met de verf. (Bovenstaande is uiteraard ook van belang voordat je gaat verven)

2e paasdag
voor 21:00 uur besteld, Woensdag 20 april geleverd

Koningsdag
voor 21:00 uur besteld, Vrijdag 29 april geleverd

Hemelvaartsdag
voor 21:00 uur besteld, Zaterdag 28 mei geleverd

2e pinksterdag
voor 21:00 uur besteld, Woensdag 8 juni geleverd

Kerstavond
voor 15:00 uur besteld, Dinsdag 27 december geleverd

1e en 2e kerstdag
voor 21:00 uur besteld, Woensdag 28 december geleverd

31 december
voor 15:00 uur besteld, Dinsdag 3 januari geleverd

1 januari 2023
voor 21:00 uur besteld, Dinsdag 3 januari geleverd