Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Wanneer je gaat verven is het belangrijk dat jij jezelf goed beschermt tegen vuil en verfspetters. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen koop je voordeling bij Onlineverf.nl. Laat deze producten samen met je muurverf, lakverf en verfbenodigdheden bezorgen en je kan meteen goed beschermd aan je klus beginnen.

 • Sam veiligheidsbril

  SAM Veiligheidsbril

  • Vaste zijkapjes
  • Kan over een bril gezet worden
 • Schildershandschoenen

  Schildershandschoenen

  • Aanbevolen door veel professionele schilders
  • Scheelt veel schoonmaakwerk aan de handen
  • Excellente grip en vingergevoeligheid
 • Bison Magic Wipes Scrub

  Bison Magic Wipes Scrub

  • Reinigt handen, gereedschappen en werkoppervlakken
  • Verwijderd moeiteloos natte vlekken

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

We kennen het allemaal, je begint te schilderen met muurverf en flats, de eerste verfklodder zit al op je duim omdat je het verfblik juist op die plek hebt vastgepakt waar de verf langs de buitenkant van de blik is gelekt. Mag je op zoek naar een oud doekje, schoonmaakmiddel en je hand schoonmaken, want als je dat niet doet verdeel je de verf via je hand. Zo zit de verfrolhouder onder, of je broek of je bril.

Schildershandschoenen en reiniger bestellen

Het spetteren en knoeien kun je niet altijd voorkomen. Maar met praktische schildershandschoenen kan je in ieder geval voorkomen dat je na het verven nog een tijd bezig bent met verfspetters van je handen verwijderen. Hoef je alleen nog maar de kamer op te ruimen, en je kwast of roller schoonmaken. De beste reinigers voor het schoonmaken van je verf gereedschap koop je trouwens ook voordelig in onze webshop, kijk gauw tussen de reinigers, ontvetters en verdunners.

Veiligheidsbril kopen

Wanneer je aan de slag gaat met schuurmiddelen, verf of plamuur maakt het je misschien niets uit dat je zelf onder het stof en de verfspetters zit. Je kan natuurlijk na het schilderen lekker douchen en ontspannen. Maar je ogen zijn echt belangrijk om te beschermen. Wanneer stof, kleine stukjes hout of steen in je oog terecht komen tijdens het klussen dan kun je daar flink last van krijgen. Bestel daarom je veiligheidsbril en zorg goed voor je ogen. Want ook tijdens het schilderen wil je jouw ogen beschermen voor verfspetters op je netvlies.

Voordelen van online verf(benodigdheden) bestellen

Het mooie van Onlineverf.nl is, dat je in het ruime assortiment van de webshop echt alles voor je klus in een keer bestelt, van verf tot reiniger en van persoonlijke beschermingsmiddelen tot houtlak op kleur. En vandaag besteld is morgen in huis, zonder dat je de deur uit hoeft. Heb je vragen rond persoonlijke beschermingsmiddelen, verfbenodigdheden of een ander product? Neem contact op, de deskundige medewerkers van onze klantenservice adviseren je graag.