Vacature Webshop medewerker (fulltime of parttime) | Onlineverf.nl

Webshop medewerker (Full-time of Part-time)

Vacature webshop medewerker (fulltime of parttime)

Ben jij die collega die onze webshop orders snel en nauwkeurig kan verwerken tot pakketjes? Heb je affiniteit met verf, het mengen van verf en het gereedmaken van orders? Word jij blij van geconcentreerd werken in de snelle wereld van de logistiek? Zie jij het werk liggen en blijf je ook op drukke momenten zorgvuldig doorwerken? Wil jij samen met onze 35 collega’s werken in een gezellig team? Dan is deze vacature voor jou!

Wij bieden jou namelijk een uitdagende en afwisselende functie als webshop medewerker op ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Hengelo Gld.

Wat zijn je taken zoal?

  • Het picken van orders;
  • Mengen van verf op kleur;
  • Controleren of de bestelling klopt;
  • Samenstellen van het pakket (verf, verfbenodigdheden, pakbon);
  • Bijbehorende logistieke en verwante taken;
  • Extra inzet bij tijdelijke drukte;

Wie is onze ideale collega?

We zoeken iemand met een MBO werk- en denk nieveau. Je denkt 3 stappen voorruit en ziet verbanden met alles wat je doet, je ziet dan ook het werk liggen en pakt dit graag op! Je werkt geconcentreerd, precies en bent stressbestendig wanneer het druk is op de werkvloer. Het is handig als je affiniteit hebt met verf en je wilt verdiepen in de producten die wij verkopen. Kortom, ben je 24-40 uur per week beschikbaar en heb je de ambitie om ook na de corona periode door te willen en kunnen groeien in ons bedrijf, woon je in Hengelo GLD. of omgeving en wil je graag ons team komen versterken? Blijf dan vooral nog even lezen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris met daarbij mooie secundaire arbeidsvoorwaarden: opleidingsmogelijkheden, werken in een omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op onze verfproducten. Je bent welkom in een ontzettend leuk team (al zeggen we het zelf), beleef samen met alle collega’s onvergetelijke teamuitjes!

Wie zijn wij?

Onlineverf.nl is het snelgroeiende e-commerce bedrijf met de focus op verf voor binnen en buiten en de bijbehorende verfbenodigdheden. Onze ambitie is simpel: wij willen de beste verfleverancier zijn in Nederland en België. Dat doen we door iedere dag de verwachting van onze klant te overtreffen. Vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Hengelo Gld. versturen wij dagelijks mengverf naar onze zakelijke en particuliere klanten. De werkzaamheden in ons logstiek centrum worden uitgevoerd tussen 08:00 en 22:00 uur. In Hengelo Gld., waar jij komt te werken, werken circa 35 mensen.

Herken jij jezelf volledig in deze vacature? Solliciteer dan direct!

Stuur je motivatie met CV naar Marijke Buwalda, HR-specialist via HR@comafingroep.nl Heb je vragen? Bel dan naar 0575 – 464000 en spreek met Jan Willem Harmsen, directeur Online-verf Franchise B.V., we zijn benieuwd naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.