Betaalmogelijkheden | Veilig Betalen | Onlineverf.nl

Betaalmogelijkheden

Betalen op onze webshop gaat via Pay.nl. deze service bied jou een gegarandeerde veilige betaling.
Je kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties namelijk: iDEAL, Visa / Mastercard, Bancontact Mistercash, Achteraf betalen (Billink) en Paypal. Bij Ideal kun je jouw bank aanvinken om zo de betaling snel en veilig te laten verlopen. Je ontvangt na uw bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer je jouw artikelen thuis mag verwachten.

Ideal: 
Deze betaalmethode is mogelijk voor rekeninghouders van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS, ASN Bank, Regiobank, Triodos, van Lanschot, Knab, Bunq, Moneyou en Svenska Handelsbanken.  Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Visa / Mastercard: 
Simpel en snel betalen via jouw eigen creditcard. Wel zo fijn! Vaak zijn de bestelde goederen hiermee ook nog extra verzekerd! 

Bancontact Mister Cash:
Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

Achteraf betalen:
Met achteraf betalen ontvangt je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van jouw aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is jouw bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening.

Je ontvangt vervolgens namens Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van jouw betaling.”
Zorg ervoor dat je de factuur op het rekening nummer van Billink overmaakt en niet op ons rekening nummer. 
Deze dienst is voor jou als klant helemaal gratis! 

Paypal: 
Heb je een Paypal account? Dan is betalen met Paypal lekker snel en simpel! Heb je er nog geen een? Dan kun je deze op de site van Paypal aanmaken. 

*Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw