Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

Trendkleur van het jaar 2017: Denim Drift

De trendkleur voor het jaar 2017 is bekend: Denim Drift S0.10.50 is door Flexa uitgeroepen tot dé kleur van 2017. Dit is een prachtige fris blauwe tint. Het is zeer mooi te combineren met zand tinten en een scala aan andere blauw tinten.

Veelzijdig en fris


Denim Drift ziet er elke keer weer anders uit, afhankelijk van de ruimte en andere kleuren en materialen die je gebruikt. Het is een veelzijdige, nieuwe en frisse kleur die je interieur zeker een boost geeft! Ook mooie goud tinten zullen hier zeker niet misstaan dus combineer en gerust op los! Zoals ze bij Flexa zeggen: maak je kwast klaar voor denim drift.

 Neem contact op


Heb je nog vragen en/of opmerkingen over Denim Drift? De medewerkers van OnlineVerf.nl helpen je graag voor een antwoord of passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.